Haberler

Selin Ciğerci: "Kocam Bana Ev Aldı Hala Taksitlerini Ödüyor"

Güncelleme:

Selin Ciğerci, önceki gün Suadiye'de yer alan Fatih Sarıkaya güzellik merkezinin açılışına katıldı. Ciğerci, yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

Açılışa 700 Bin TL değerindeki kendi adı ve soyadının baş harflerini taşıyan plakalı araçla gelerek herkesi şaşkınlık içerisinde bırakan Selin Ciğerci, yaşlı bir kadının kendisiyle fotoğraf çekilme istemesi üzerine ise ortaya renkli görüntüler çıktı.

Ciğerci: ''Bu teyzeye sorun kesin torunu da beni takip ediyordur. 7'den 70'e ne mutlu bana'' diyerek herkesi gülümsetti. Diyarbakırspor'da forma giyen Gökhan Çıra ile önümüzdeki yaz evleneceğini söyleyen Selin Ciğerci, boynundaki 5'i 1 yerde kolyesinin sorulması üzerine ise, ''Onu sevgili kayınvalidem aldı. Bendeki yeri ayrı.'' dedi.

Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulması üzerine ise, ''Kocam bana ev aldı. Taksitlerini daha ödüyor daha ne olsun.'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title