Haberler

Selim Yağcı İçin Yemekte Buluştular

Bilecik Küçük Sanayi Yönetimi üyeleri, Bilecik Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Selim Yağcı için yemek programı düzenledi.

Bilecik Küçük Sanayi Yönetimi üyeleri, Bilecik Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Selim Yağcı için yemek programı düzenledi.

Bilecik Kent Ormanında düzenlenen programa Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik Milletvekili aday adayı Selim Yağcı, Bilecik Belediye Bağımsız Meclis üyesi Nurkan Kahraman, Bilecik Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergül ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Bilecik Küçük Sanayi Yönetimi Başkanı Mustafa Ergül, "Bilecik'imizde 2004 yılından bu yana belediye başkanlığı gibi sorumluluğu ağır olan bir vazifeyi yerine getiren ve yaklaşan seçimler dolayısıyla görevinden istifa eden milletvekili aday adayı olan Selim Yağcı'nın onuruna verdiğimiz yemekte bir araya geldik" dedi.

Birçok projeyi söz verdiği gibi yerine getirdi

Ergül konuşmasının devamında Selim Yağcı'nın söz verdiği projelerin birçoğunu yerine getirdiğini belirterek, "Bizler küçük sanayi esnafı olarak geçen bu süreçte Selim Yağcı'nın kapısını ne zaman çaldıysak sağ olsun her zaman yanımızda oldu. Desteğini ilgisini bizlerden esirgemedi. Bilecik'in gelişimi ve değişimi için elinden gelen birçok projeyi söz verdiği gibi yerinde getirdi. Bundan sonraki yaşantısında başarılar ve kolaylıklar diyoruz. Ben herkese bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ise program hakkında yaptığı kısa değerlendirmede; "Çok değerli Selim Yağcı başkanımızla 15 yıl boyunca şehrimiz adına birçok hizmetlerde bulunduk. Başkanımızla birlikte çalışmak bizler için büyük bir şanstı. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergül ve yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah yine el birlik içinde şehrimizin sanayisi, ekonomisi ve sosyal yaşamını yükseltmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Eski Bilecik Belediye Başkanı, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Selim Yağcı; "Böyle bir inceliği gösterdiğiniz için nezaketi zarafeti gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Başlanan her şey bir gün oluyor bitiyor. Bizler 2004 yılında şehrimizin, hemşehrilerimizin huzuruna çıktık. 14 yıla aşkın süreden beri üzerinde Şeyh Edebalileri, Osmangazilerin, Ertuğrulgazilerin, Mustafa Kemal Atatürklerin ayaklarının izi olan bu güzide topraklara hizmet etme şansını elde ettik. Geçen sürede şehrimiz adına en iyi şekilde kullanma noktasında çaba gösterdik. Cenabı Allah sizin gibi güzel dostlarla bir arada olmayı nasip etsin diyorum saygılar sunuyorum" dedi.

Bilecik Belediyesi Bağımsız Meclis üyesi Nurkan Kahraman ise; "Selim başkanımıza mecliste çalışma arkadaşımız olarak göstermiş olduğumuz küçük sanayi sorunlarında ve önergelerinde bize tam destek verdiği için şahsım ve küçük sanayi esnafı adına teşekkür ediyorum. Bizi bu akşam onurlandırdınız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Selim Yağcı Ak Parti Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title