Haberler

'AKP'li Vekiller Halkın Huzuruna Çıkmaya Utanıyor'

Güncelleme:

Siirt'te yapılacak olan Şehirler Arası Otobüs Terminali temeli BDP Siirt Milletvekili Gültan Kışanak tarafından atıldı. Törene, Belediye Başkanı Selim Sadak, BDP yöneticileri ve ilçe belediye başkanları ile bazı SKT temsilcileri katıldı.

Törende yaptığı konuşmada AKP iktidarına yüklenen Başkan Sadak, bu tesisi önlemek için AKP milletvekillerinin ellerinden gelen engellemeyi yaptıklarını öne sürdü. Sadak, şunları söyledi:

İKİ VEKİLE YÜKLENDİ

"Çok zor bir süreç içerisine buralara geldik. Ama yine de bunlara rağmen otogarın temelini attık. 7 ay sonra bu iş bitiyor ve Siirt güzel bir otogara sahip olacak, 3 yıl önce bu işe başladık. Bize kredi vermelerdiler ufak tefek bahanelerle hiçbir yerden destek alamadık. Bu açılışa Gülten Kışanak'ın yanı sıra diğer iki milletvekili davet ettim ancak kendileri gelmediler. Her zaman biz Siirt'teyiz diyorlar, hani neredeler gelmediler. Siirt'i seviyorlarsa neden kendileri kredileri engellediler. Halkın huzuruna çıkmaya utanıyorlar. Utanmıyorlarsa neden bu acılaşa gelmediler"

KIŞANAK: ALLAH KİMSENİN KREDİSİNİ TÜKETMESİN!

Temel atma töreninde konuşan BDP Siirt Milletvekili Gülten Kışanak da, otogar konusunda belediye kadar vatandaşların da uğraştığını ve yapılan tüm engellemeler rağmen işin gerçekleşeceğini ifade etti. Çözüm sürecine ilişkin hükümetin seçimi düşünmemesi gerektiği biran önce Kürt halkının taleplerinin yerine getirilmesi gerektiğini kaydeden Kışanak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sizler çok çalıştınız ve belediyeyi sizlerle aldınız. Bu belediyeyi sizler hırsızlardan kurtardınız. Allah kimsenin kredisini halkın nezdinde tüketmesin. Kredileri halkın nezdinde tükenmiştir"

Kaynak: Temsilci / Medya

Selim Sadak Siirt Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title