Haberler

Selendili Öğrenciler Badminton'da Türkiye Şampiyonu Oldu

Selendi Üç Eylül Ortaokulu Badminton Takımı, Elazığ’da düzenlenen Küçükler Badminton Türkiye Şampiyonası’nda tüm rakiplerini mağlup ederek, şampiyonluğa ulaştı.

Selendi Üç Eylül Ortaokulu Badminton Takımı, Elazığ'da düzenlenen Küçükler Badminton Türkiye Şampiyonası'nda tüm rakiplerini mağlup ederek, şampiyonluğa ulaştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Elazığ'da düzenlenen Küçükler Badminton Türkiye Şampiyonası'nda rakiplerini tek tek yenerek şampiyon olan Selendi Üç Eylül Ortaokulu Badminton Takımı, ilçede coşkuyla karşılandı. Ravza Bodur, Tuğçe Damar, Fadime İpek Metin ve Kadriye Mercik'ten oluşan Selendi Üç Eylül Küçük Kızlar Badminton Takımı, antrenörleri Zeliha-Okan Demir öncülüğünde 19 takım arasında birinci olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonanın ardından Selendi'ye dönen başarılı sporcuları, Selendi Demokrasi Meydanı'nda İlçe Kaymakamı Erkut Pamuk, Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Karakuş, Şube Müdürleri Ahmet Ataşman, Ömer Karagöz, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, sporcuların aileleri ile çok sayıda Selendili vatandaş karşıladı. Uzun bir yolculuk sonrası protokol tarafından çiçeklerle karşılanan şampiyon badmintoncuların aileleri duygusal anlar yaşadı. Kaymakam Erkut Pamuk, genç sporcuları kutlayarak, çiçek takdim etti. Kaymakam Pamuk, "Selendi Üç Eylül Ortaokulu Küçük Kızlar Badminton Takımı şampiyon olup bizleri ve Selendimizi çok mutlu etti. Çocuklarımızın spor yoluyla iyi yetişmesi adına spora olan desteğimizi sürdüreceğiz. Bu takımımızın bugünlere gelmesinde emeği çok olan Okan ve Zeliha Demir öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Selendi Türkiye Elazığ Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title