Haberler

Selendi Kaymakamı İlçedeki İlk Gününde Mehmetçiklerle Yemek Yedi

Selendi Kaymakamlığı görevine atanan Ahmet Özdemir ilçedeki ilk görev gününün akşamında İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret ederek vatani görevini yapan Mehmetçiklerle aynı masada karavanada akşam yemeği yedi.

Selendi Kaymakamlığı görevine atanan Ahmet Özdemir ilçedeki ilk görev gününün akşamında İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret ederek vatani görevini yapan Mehmetçiklerle aynı masada karavanada akşam yemeği yedi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde incelemelerde bulunup İlçe Jandarma komutanı Mehmet Akçakaya'dan asayiş hakkında bilgiler alan Kaymakam Ahmet Özdemir, askerler ile birlikte aynı masada akşam yemeği yedi. Kaymakam Ahmet Özdemir, karakoldaki yeni düzenlemeleri de yerinde inceleyip vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet etti.

Kaymakam Özdemir Mehmetçiklerle tanışıp sohbet ettikten sonra Selendi'de göreve başladığını belirterek, "Birlik beraberliğimizi kuralım ve has soframızı kuralım istedim. Manisa ilimizin Selendi ilçesinde vatani görevinizi yerine getiriyorsunuz. Askerlik o kadar kıymetli o kadar güzel bir müessese o kadar güzel bir ocak ki kelimeler anlatamaz. Asker ocağında yaşanılan dostluklar kurulan bağlar hayatın hiçbir evresinde bir daha yaşanmaz. Komutanlarınızdan öğrendiğiniz hayat tecrübeleri vatana hizmet edebilmenin verdiği o gurur ve askerlik, tertiplik, arkadaşlıklar ömür boyunca hatta evlatlarınızın da birbirinize bağlayacak nice güzellikleri inşa edecek. Vatanımıza olan borcunuzu güzel ilçemiz Selendi'de ifa ettiğiniz için Mevla'ya şükrediyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlık, sıhhatle ailenize, evlatlarınıza, eşlerinize anlatabileceğiniz nice güzel askerlik anılarınız olsun. Hepinize şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum." dedi.

Mehmetçikler ise kendileri ile aynı masayı paylaşan Kaymakam Ahmet Özdemir'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Özdemir Akçakaya Selendi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title