Haberler

Selen Görgüzel'e Hamdi Alkan'dan Övgü

Güncelleme:

Tatil yaptığı Dalaman sahillerinde mayolu ve bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Selen Görgüzel, dünyaca ünlü Kim Kardashian'a benzetildi. Mayolu fotoğraflarına eşi Hamdi Alkan'dan da beğeni geldi.

KİM KARDASHİAN'A BENZETİLDİ

Yönetmen ve oyuncu 'ın yaklaşım dört yıl önce evlendiği oyuncu ve şarkıcı eşi Selen Görgüzel, tatil yaptığı Dalaman'da beyaz mayosu ile dikkatleri üzerine çekti. Selen Görgüzel (39) sahilde mayo ve bikini ile çektirdiği iddialı pozlarından birisini de sosyal medya hesabından paylaştı. Düzgün fiziği ile beğeni alırken, Görgüzel dünyaca ünlü 'a da benzetildi.

Selen Görgüzel'e Hamdi Alkan'dan Övgü

"GÜZEL OLMUŞ"

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Görgüzel'in sahildeki pozları 90'ların ünlü Amerikan dizisi Sahil Güvenlik'in yıldızı Pamela Anderson'ı hatırlattı. Fotoğraflara Görgüzel'in yönetmen ve oyuncu eşi Hamdi Alkan'dan da övgü geldi. Eşinin Instagram'da paylaştığı beyaz mayolu fotoğrafını beğenen Hamdi Alkan 'Güzel olmuş' yorumu yaptı.

Selen Görgüzel'e Hamdi Alkan'dan Övgü

Selen Görgüzel'e Hamdi Alkan'dan Övgü

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kim Kardashian Hamdi Alkan Dalaman Kadın Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title