Haberler

Selda Bağcan, 24 Haziran Seçimlerinde Oyunu Muharrem İnce'ye Verecek

Dünyaca ünlü sanatçı Selda Bağcan 24 Haziran seçimlerinde gönlünden geçen adayı sosyal medya hesabından açıkladı.

İNCE'NİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Sanatçı Selda Bağcan 24 Haziran seçimlerinde gönlünden geçen adayın CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce olduğunu sosyal medya hesabından fotoğraflı paylaşım yaparak duyurdu.

"FİZİKÇİLER HER ZAMAN BAŞARILI OLUR"

Selda Bağcan ile Muharrem İnce'nin yan yana olduğu fotoğrafın yer aldığı paylaşımda "Sevgili Muharrem İnce.. Gönlümdeki aday sizdiniz zaten.. Fizikçiler her zaman başarılı olur..." ifadeleri yer aldı.

İşte Selda Bağcan'ın o paylaşımı;

Selda Bağcan, 24 Haziran Seçimlerinde Oyunu Muharrem İnce'ye Verecek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Selda Bağcan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (222)

Osmanlı torunu:

Tamam! Selda hanım fizikçiler yanılmazlar ( çünkü, sorularda, sorunlarda problemlerde formül kullanırlar ) ama chp yanlış formül kullanıyor çünki partililer güvenip chp yi emanet etmemişler, biz niye başkanlığı emanet edelim??????????????????????????

90
77
yanıtYanıtla
ince:

muharrem ince aday gösterildigi gün konunun acıklamasını yaptı soru işaretlerin cevabını orda bulabilirsiniz ama sizde haklısınız yandaş medya hiç bir kanalda vermedigi için o görüntüleri izleyememiş olabilirsiniz

yanıt0
yanıt0
AYDIN:

Kendin diyorsun formül kullandılar işte. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti kime emanet etti biliyor musun, kısacası MİLLETİNE. Onlarında derdi başkanlık değil CUMHURİYETE sahip çıkmak. senn kime ne emanet edeceksin uzunca bir düşün.

yanıt0
yanıt0
Türk:

Görende padişah oğlu sanır. Osmanlıda garibanın çocuğuydun işte Osmanlı torunu diye kendinizi rezil etmeyin

yanıt0
yanıt0
TIRCI:

BİZDE İZMİRİ VERMEMİŞTİK AMMA BİRİLERİ DÖVLETİN BAŞINA GETİRDİ

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Kendine gurbetçi diyen gerçekten bu milletin milli manevi ahlaki tüm değerlerine yabancı olan angut, sen çok akıllısında şunu söylemeden ben kendi partisinin daha dün başına getirilmeye layık bulunulmayan bu adamcağıza, daha dün Ramazan’da keyifle içkisini yudumlayarak plaj sefasıyapıp bu gün Hacı bayram camiinde cumayagelen bu akıllıya neden oy vereyim, sen harbiden çok süper bir. . . . . . .

45
39
yanıtYanıtla
Hukum:

Sen şerefe ben çocuklarımın ağzında sigara elinde içki olanlara özenmesini istemeyiz benim adım zülfikar ağzında kadeh şuursuzca gezen çocuklarımın olmasını istemem ben baba olarak yasaklarım özgürlük buysa ben böyle rezil hergün maymun gibi uyanan gençlik istemem bize üreten çalışan bir gençlik lazım

53
18
yanıtYanıtla
k3r0:

şu yazdıklarını tamamen kafandan sallamışsın

yanıt0
yanıt0
gurbetci:

yazimin devmani siz türkiyedeki halkimda artik uyanin sizlerinde ve cocuklarinizinda gelecgi var hangi parti gelirse gelsin iyi dusunun ama türkiyede artik yenilenmesi lazim düsnunki evde 2 kardesiniz annensiz babaniz hep birini tutuyor ve sana hep yapamazsin edemezsin deyip durular sana firsat versin bakalim yaparmsin yapamzmsin partilerde ayni hesap

21
25
yanıtYanıtla
Ozturk:

Ah bir de yazmasini becebilseydin de yazdiklarini anlayabilseydik!

yanıt0
yanıt0
Tüm 222 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title