Haberler

Selçuklu Belediyesi'nden "Mehmet Akif" konulu kitap okuma yarışması

Güncelleme:

Selçuklu Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ödüllü kitap okuma yarışmasının başvuruları başladı.

Selçuklu Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ödüllü kitap okuma yarışmasının başvuruları başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 2021 yılının Mehmet Akif Ersoy yılı olarak ilan edilmesi nedeniyle Mehmet Akif'i konu alan ve online olarak yapılacak olan yarışmanın 2 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada ifadesine yer verilen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçede kitap okuma kültürünü belediye faaliyetleri ile artırma çabası içinde olduklarını aktardı.

Yarışmaya 18 Aralık tarihine kadar www.konyaokuyor.com sitesinden başvuru yapılabileceği belirtilerek şu bilgilere yer verildi:

"Yarışma için yaş kategorilerine göre iki kitap belirlendi. 10-18 yaş arasında olanlar için Vural Kaya'nın kaleme aldığı 'Akif'im', 18 yaşından büyük olanlar için ise Ertuğrul Düzdağ'ın 'Mehmet Akif Ersoy' isimli kitapları seçildi. Her iki kategoride de yarışmacılara 30 soru sorulacak ve sorulara doğru cevap veren yarışmacılar ödül almaya hak kazanacak. Yarışma 20 Aralık'ta saat 21.00'de online olarak yapılacak. Yarışmaya katılımlar sadece Konya ile sınırlı kalacak. Yarışmada uzaktan eğitime destek olmak amacıyla ödül olarak her iki kategoride de birinci olan yarışmacılara ödül olarak dizüstü bilgisayar, ikincilere elektrikli bisiklet, üçüncülere elektrikli scooter, dördüncülere elektrikli kaykay ve beşincilere ise bisiklet hediye edilecek."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Selçuklu Aralık Toplum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title