Haberler

Selçuk Yula, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski futbolcusu Selçuk Yula, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski futbolcusu Selçuk Yula, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen törenin ardından Selçuk Yula'nın naaşı Karacaahmet Şakirin Camisi'ne getirildi. Burada ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolculardan Bekir İrtegün, Mert Günok, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İkinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Yula'nın ailesi, eski takım arkadaşları ile spor ve sanat camiasından birçok seveni katıldı.

Törene, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile eşi Fulya Terim, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve spor dünyasından birçok ünlü isim çelenk gönderdi.

Kılınan namazdan sonra Selçuk Yula'nın cenazesi, alkışlar ve "Selçuk ölmedi, kalbimizde yaşıyor" tezahüratları arasında defnedileceği Karacaahmet Mezarlığı'na götürüldü ve burada toprağa verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lefter Küçükandonyadis Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title