Haberler

    Selçuk Yuhalandı!

    Galatasaraylı kaptan maçın 72. dakikasında yerini Umut'a bırakırken, oynadığı futbol ile tribünlerin büyük tepkisi çekti.

    Anderlecht karşısında etkisiz bir futbol sergileyen Galatasaray'da Selçuk İnan, 72. dakikada oyundan alınırken, taraftarlar tarafından yuhalandı.

    Son haftalarda büyük form düşüklüğü yaşayan sarı kırmızılı futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht karşısında da kötü futbolunu sürdürdü. Orta sahada yavaş kalan ve takımını atağa kaldırmakta bir hayli zorlanan İnan, 72. dakikada yerini Umut Bulut'a bıraktı.

    Maçın başından itibaren zaman zaman tribünlerin tepki gösterdiği kaptan, Prandelli tarafından oyunun son çeyreğinde oyundan alındı. Bu sırada tribünlerin bir kısmı Selçuk'u alkışlarken, büyük bir çoğunluğu ise ıslıklar eşliğinde yedek kulübesine yolladı.

    Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynanan kritik mücadeleyi Anderlecht'in genç yıldızı Praet'in attığı golle 1-0 geride götürüyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Selçuk İnan Umut Bulut Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title