Haberler

Selçuk Yıldırım Muğlaspor'da

Gelecek sezon ligde şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmak isteyen Muğlaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Muğlaspor son olarak 2. ve 3. Lig takımlarında mücadele eden orta saha oyuncusu Selçuk Yıldırım'ı takıma dahil etti.

29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu yönetimle yaptığı görüşmenin ardından kendisini Muğlasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Muğlaspor camiasının başarıya aç bir camia olduğunu ifade eden Selçuk Yıldırım, Muğlaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele eden başarılı oyuncuyu Muğlaspor camiasına kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı, "Selçuk Yıldırım bugüne kadar oynadığı kulüplerde başarıyla mücadele eden bir futbolcumuz. Bu sezon Muğlaspor'un başarına da büyük katkı sağlayacağına inancımız tam. Transferlerimiz önümüzdeki günlerde devam edecek. Camiamız bizlere destek olmaya devam etsin. Bu sezon sonunda mutlaka hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

Divriğispor'da profesyonel olarak futbol yaşamına başlayan başarılı orta saha oyuncusu daha sonra 2. Ligde Arsinspor, Trabzon Karadenizspor, Akçaabat Sebatspor ve Denizli Belediyespor'da mücadele etti. Ardından yine profesyonel ligde Keçiörengücü, Giresunspor, Balçova Belediyespor'da forma giyen Yıldırım, geçtiğimiz sezon Tire 1922 takımında mücadele etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Yıldırım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title