Haberler

Selçuk Üniversitesi'nde Bayramlaşma

Güncelleme:

Selçuk Üniversitesi'nde görev yapan akademik ve idari personel, Rektörlük sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Selçuk Üniversitesi'nde (SÜ) görev yapan akademik ve idari personel, Rektörlük sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Gökbel, bayramlaşma programında, kırgınlıkların sona erdiği, dostlukların pekiştiği, düşmanlıkların unutulduğu bu günlerde bayram coşkusu ve heyecanını millet olarak birlik ve beraberlik içinde geride bırakmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Bayramların önemine değinen Gökbel, "İnsanı insan yapan erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu günler, gelenek ve göreneklerimizi gelecek nesillere aktarma noktasında bizlere büyük bir fırsat vermektedir" dedi.

Gökbel, törene katılan tüm personelin elini teker teker sıkarak bayramlarını kutladı.

Programa, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci, Prof. Dr. Mustafa Şahin, Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Genel Sekreter Fazilet Uyar, dekanlar ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Selçuk Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title