Haberler

Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı'nda Toplu İmza

Beko Basketbol Ligi Takımlarından Selçuk Üniversitesi, Antrenör Mete Babaoğlu, Pınar Karşıyaka Takımından Umut Yenice, Takım Oyuncularından İlker ve İbrahim ile Sözleşme İmzaladı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Selçuk Üniversitesi, antrenör Mete Babaoğlu, Pınar Karşıyaka takımından Umut Yenice, takım oyuncularından İlker ve İbrahim ile sözleşme imzaladı.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, uzun süren çalışmaların sonucunda meyvelerini aldıklarını belirterek, "3 aydır antrenör araştırması içindeydik. Onun için bizim vizyonumuza ve misyonumuza uygun bir antrenör arayışına girdik. Listemizin başında bulunan antrenör Mete Babaoğlu ile anlaştık. Basketbol camiasında çok sevilen, basketbolu bilen, duruşuyla, sosyal tarzıyla üniversitemize yakışan bir antrenörle

anlaştık. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Antrenör Mete Babaoğlu ise Konya'yı daha önceden bildiğini söyleyerek, "Yıllar sonra tekrar böyle bir görevle Konya'ya dönmek çok mutluluk verici. Selçuk Üniversitesi, güzel basketbol oynayan bir takım görüntüsü çizdi. Bizim de bundan sonra yapmamız gereken bu takımın ligde kalıcı olmasını sağlayabilmek. Günlük başarıların yanında geleceği de planlayabilmek. Bununla ilgili zaten yöneticilerle karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk" şeklinde konuştu.

(BÇ-FM-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title