Haberler

Selçuk'tan Başbakana Dünya Şampiyonluğu Sözü

BASIN BüLTENİDİR.

BASIN BüLTENİDİR.

Hem Avrupa ve hem de Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Milli Boksör Selçuk Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’daki makamında buluştu. Başbakan Erdoğan, oldukça samimi karşıladığı Boksörümüzden dünya şampiyonluğu istedi.

5 Haziran’da İstanbul Abdi İpekçi spor salonunda Dünya şampiyonluğu için Amerikalı Luis Collazo, ile ringe çıkacak olan Avrupa ve Kıtalar Arası şampiyonumuz Mill Boksör Selçuk Aydın’ı Ankara’da kabul eden Başbakan R. Tayyip Erdoğan, şampiyonluk istedi. Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı ve Selçuk’un en büyük destekçisi İbrahim Hacıosmanoğlu ve menajer Ahmet Öner’in de hazır bulunduğu toplantıya; Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ve Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül de katıldı. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda boksörümüzün başarılarını takdir eden Başbakan Erdoğan,

‘Sana güveniyorum. Maçına geleceğim ama kazanacaksan, başımızı dik tutacaksan geleyim’ diyerek takıldı. Başbakan Erdoğan, İstanbul’da yapılacak olan müsabaka için gereken tüm desteğin sağlanması için talimat verdi.

Maçı kazanacağım Başbakanım!

Görüşmenin ardından bir basın açıklaması yapan şampiyon boksör Selçuk Aydın, Başbakanın çok içten ve samimi bir insan olduğunu belirterek, ‘Bizi Ankara’daki makamında kabul eden sayın başbakanımızın bu ilgisi beni çok memnun etti ve adeta bir doping etkisi yaptı. İstanbul’daki Maçıma gelecek olması ise benim için ayrı bir onur kaynağıdır. 5 Haziran gecesi, seyircilerimizin de bizi yalnız bırakmayacağına olan inancımla karşılaşmayı kazanacağım. ülkemize ilk dünya şampiyonluğunu getirebilmek için elimden genli yapacağım. Bu dövüşün favorisi de binim bunu buradan ilan etmek istiyorum’ şeklinde konuştu. Bir Nisan’dan itibaren Amerika’nın Miami kentinde kampa girecek olan Selçuk Aydın, yeni antrenörü dünyaca ünlü Kübalı İsmael Salas ile birlikte antrenmanlara başlayacak. Kübalı Salas, dünya çapında tanınan ve birçok Olimpiyat ve Dünya şampiyonu yetiştirmiş başarılı bir isim olarak biliniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Basın Bültenleri

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title