Haberler

Selçuk'ta 8 Mart Sanatla Kutlanacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Selçuk’ta çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Selçuk'ta çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Selçuk Efes Kent Belleği'nde Efes Sanat Topluluğu'nun vereceği keman triosu ile başlayacak etkinlikler, yine Selçuk Efes Kent Belleği'nde "Kadının Gözünden" adlı sergi ile devam edecek.

Selçuk Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. 8 Mart Salı günü Saat 17.00'de Selçuk Efes Kent Belleği'nde Efes Sanat Topluluğu'nun vereceği keman triosu ile başlayacak etkinlikler, yine Selçuk Efes Kent Belleği'nde "Kadının Gözünden" adlı sergi ile devam edecek. Selçuklu kadın ressamların eserlerinin yer aldığı sergi, 15 Mart Salı gününe kadar Selçuk Efes Kent Belleği'nde sergilenecek.

Selçuk Efes Kent Belleği'nde 8 Mart'ta açılacak olan resim sergisine başta kadınlar olmak üzere tüm Selçuklular'ı davet eden Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, "Kadınlar, bir toplumun can damarıdır. İlçemize, ülkemize kadın eli dokundukça hayata dair her şey daha güzel, daha anlamlı olacaktır. Daha uygar, daha barış dolu bir dünya için kadınlara toplumun her alanında özgür ve aktif olarak görev almalarını sağlamak önceliğimizdir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Efes Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title