Haberler

    Cenk Ergün: Selçuk, Galatasaray'ın Kaptanıdır, Onu Bırakmayız

    Güncelleme:

    Trabzonspor'a gideceği konuşulan Selçuk İnan için konuşan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, "Selçuk, Galatasaray'ın kaptanıdır, ne onun ne de bizim böyle bir düşüncemiz var." dedi.

    Galatasaray'da son günlerde ayrılacağı ve Trabzonspor'a gideceği konuşulan Selçuk İnan konusunda Sportif Direktör Cenk Ergün noktayı koydu.

    "SELÇUK, GALATASARAY'IN KAPTANIDIR"

    Ergün, uzun süredir taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan ve takımdaki geleceği sürekli tartışma konusu olan Selçuk İnan'ın kaptanları olduğuna dikkat çekerek, "Ne Selçuk'tan ayrılma talebi geldi ne de bizim böyle bir düşüncemiz oldu. Selçuk İnan, Galatasaray'ın kaptanıdır. Elbette formsuz dönemleri olabilir ama bu vazgeçeceğimiz anlamına gelmez" diye konuştu.

    Bu arada Milliyet kaptan Selçuk İnan'la ilgili çarpıcı bilgilere ulaştı. Tecrübeli futbolcunun son dönemde en çok eleştirildiği nokta geri ve yan paslardı.

    SELÇUK'TAKİ GERİLEME HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

    Çünkü taraftara göre 32 yaşındaki futbolcu risk almıyor, sürekli yan pas ya da geri pas yapıyordu. Ancak rakamlar Selçuk'un futbolundaki gerilemenin hiç de bu boyutlarda olmadığını gösteriyor. İlk iki senesinde şampiyonluk gören Selçuk İnan'ın bu yıllarda geri pas-yan pas yüzdesinin %43.8 iken son iki yılda bu oranın %47.8 olduğu belirlendi.

    Yani Selçuk İnan geçen 6 yılda ileri oynama bakımından % 4'lük bir düşüş yaşadı. 26 yaşından 32 yaşına geldiği düşünülür ve aradaki kadro farkı da dikkate alınırsa aslında tecrübeli futbolcuya biraz haksızlık edildiği rakamlarla da belgeleniyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Selçuk İnan Trabzonspor Cenk Ergün Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title