Haberler

Selçuk: Hazırlandığımız En İyi Sezon

Fenerbahçeli Futbolcu Selçuk Şahin, "Fenerbahçe'nin Nasıl Bir Takım Olduğunu ve Gücünü Hem Taraftar Hem de Tüm Türkiye Görecek" Dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, “Fenerbahçe'nin nasıl bir takım olduğunu ve gücünü hem taraftar hem de tüm Türkiye görecek” dedi.

Selçuk Şahin, her sezon öncesinde “Üç kulvarda da başarılı olmak istiyoruz” gibi klasik bir söylemin olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Tabii ki, iş her zamanki gibi sahada bitiyor. Mutlaka oynadığımız her maç zor olacak. Özellikle Türkiye'de Fenerbahçe'ye karşı oynandığı zaman takımlar daha istekli ve azimli oynuyorlar. Tabii ki Fenerbahçe gücü ve kalitesi belli bir takım ve dünya standartları olma yolunda yavaş yavaş ilerliyor. İnşallah bu sezon da geçen Şampiyonlar Ligi'nde yakaladığımız başarının üzerine çıkarız.

Türkiye'de şampiyonluk zaten olması gereken bir şey. Bu sezon bütün hedeflerimiz gerçekleşir ve biz elimizden geleni yapacağız.

Taraftarlar sabırsızlıkla maçların başlamasını bekliyorlar. İsteğimiz, her zaman yaptıkları gibi stadı doldurmaları. Bildiğim kadarıyla da kombinelere yoğun bir ilgi var. Bu ilginin daha da fazla artmasını isteriz. İstanbul'a döndüğümüzde Fenerbahçe'nin nasıl bir takım olduğunu ve gücünü hem taraftar hem de tüm Türkiye görecek.”

“HOCAMIZ ÇOK HIRSLI VE İSTEKLİ”

Selçuk Şahin, yeni teknik direktörleri Luis Aragones'in çok hırslı ve istekli olduğunu söyledi.

Aragones'in çok farklı olduğunu dile getiren Selçuk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her şeyle birebir ilgilenen, çok hiperaktif ve sahada neredeyse yaptığımız her şeyi bizimle beraber yapabilen bir hoca. Hocamız zaten buraya Avrupa şampiyonu olarak geldi ve geçmişinde de çok büyük başarıları var. Hocamız sanki antrenörlüğe yeni başlamış gibi çok hırslı ve istekli. Tabii ki böyle olması bizlere de yansıyor. Çok istekli ve dinamik bir antrenman yapıyoruz açıkçası. Gerçekten kendine hayran kaldığımı söyleyebilirim. İnşallah hep birlikte başarılı oluruz, bunu da zamanla hep beraber göreceğiz.”

Antrenmanlarda top ile çalıştıklarında daha istekli olduklarını bildiren Selçuk Şahin, “Genelde düz koşularda ve topun olmadığı antrenmanlarda futbolcular daha isteksiz oluyorlar. Hocamız geldiğinden beri top ile yorucu antrenmanlar yaptırıyor. Hocamız da daha önce bir futbolcu olduğu için, futbolcunun dilinden anlıyor ve top ile çalışmalara ağırlık veriyor. İdman sistemi bence futbolcular açısından memnuniyet verici” şeklinde konuştu.

“HAZIRLANDIĞIMIZ EN İYİ SEZON”

İki senedir çalıştıklarından biraz daha farklı bir sistemle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Selçuk, şöyle devam etti:

“Çalışmalarımıza yeni bir hocayla başladık. Tabii ki her hocanın kendine göre bir çalışma sistemi var. Yoğun ve disiplinli çalışıyoruz.

İlk başlarda biraz zorlansak da sonradan yoğun tempoyla çalışmaya alıştık. Bulunduğumuz yer çalışmalarımız için iklim açısından çok uygun bir yer. Geldiğim en güzel kamplardan biri diyebilirim. Şimdilik her şey yolunda, inşallah bu şekilde devam eder.”

6 yıldır Fenerbahçe'de olduğunu dile getiren Selçuk Şahin, “Hazırlandığımız en iyi sezon. Gerçekten çalışmalar çok yoğun. Takımda herkes çok istekli. Tabii ki hocamızın yeni olması nedeniyle herkes kendini göstermek istiyor. Bu nedenle herkesin istekli olması antrenmanları daha verimi ve daha keyifli hale getiriyor” ifadelerini kullandı.

YENİ TRANSFERLER

Fenerbahçe'nin yeni transferleriyle ilgili değerlendirmede de bulunan Selçuk, Emre Belözoğlu'nun çok iyi bir futbolcu olduğunu ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

“Emre çok daha iyi yerlere gelebilecek bir oyuncuydu ama yaşadığı talihsizliklerin etkisi oldu herhalde. Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük oyunculardan bir tanesi diye düşünüyorum. Fenerbahçe'ye çok büyük katkısı olacaktır. Güiza'yı Avrupa Şampiyonası'nda izledim.

İspanya'da gol kralı olmuş bir oyuncu hakkında yorum yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Zamanla nasıl olduğunu gösterecektir. Burak da Türkiye'de kendini kanıtlamış bir oyuncu. Çok farklı bir stili var ve hızlı bir oyuncu. Hepsine başarılar diliyorum.”

Fenerbahçe'de bu sezon hem İspanya'nın, hem de Türkiye'nin gol kralının oynayacağını hatırlatan Selçuk, “İki gol kralı var ve bunun yanında Kezman gibi bir oyuncu var. Türkiye Ligi'nde çok fazla hücum edebilen bir takımız ve çok fazla gol atabileceğimizi düşünüyorum. İyi santrforlara sahibiz ve onlara katkıda bulunabilecek iyi oyuncularımız var. Şu anda çok iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

“11'E GİRMEK KOLAY DEĞİL”

Yedek kalmakla ilgili bir çekincesinin olmadığını dile getiren Selçuk, şöyle konuştu:

“Öncelikle futbolu seviyorum ve futbol benim hayatım. Tabii ki her zaman için oynamak istiyorsunuz, fakat zaman zaman şans bulamıyorsunuz. Önemli olan ise şans bulamadığınızda hazır bulunmanız ve o şans bulduğunuzda iyi değerlendirmeniz. Ben o şansı her zaman için bekliyorum ve bulduğumda iyi değerlendirmeye çalışıyorum.

Dediğim gibi çok kaliteli bir kadromuz var, 11'e girmek açıkçası çok kolay değil. İşini seven herkesin de hazır bulunması gerektiğini düşünüyorum bu anlamda. Ben de kendimi işime veriyorum her zaman. Çünkü bizden camia olarak bir şeyler bekleyen insanlar var. Bizim amacımızda kulübe faydalı olabilmek ve bunda en küçük payı olanında çok mutlu olacağını düşünüyorum.”

Selçuk, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacakları MTK Budapeşte'nin çekinebilecekleri bir rakip olmadığını belirterek, “Fakat her maçı önemsememiz gerekiyor. Geçen sezon başarımızı bütün Avrupa'ya kanıtladık. Biz yine çok ciddi hazırlanacağız ve başarımızı yine kanıtlayacağız. Hocamız da çok sıkı çalıştırıyor ve istediğimiz başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title