Haberler

Selçuk Eren: "N'diaye'nin Yerini Dolduracağız"

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, N'Diaye için Sunderland Kulübü ile transfer konusunda belli bir noktaya gelindiğini söyledi.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, N'Diaye için Sunderland Kulübü ile transfer konusunda belli bir noktaya gelindiğini söyledi. Eren, "N'Diaye'nin yerini dolduracağız" dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, yerel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, N'Diaye'nin Premier Lig takımında oynamak istediğini söylediğini ve Sunderland kulübü ile transfer konusunda belli bir noktaya geldiklerini ifade etti. N'Diaye konusunun ani geliştiğini belirten Eren, "N'Diaye'yi geçen yıl flaş transfer olarak almıştık. Sunderland'den teklif geldi ve çok ısrarcı bir kulüp. İstediğimiz rakamlar vardı. Son birkaç gündür yoğun görüşmeler oluyor. 4 milyon 700 bin Euro civarında bir rakam sundular. Artık belli bir noktaya gelindi. Ancak transfer şuan için oldu diyemeyiz. Bursaspor'un menfaatleri doğrultusunda yarınlarını düşünerek hareket ediyoruz. Futbolcular alınır, satılır. Bursaspor'un çıkarı önemlidir. Biz borçsuz Bursaspor'u hedefliyoruz" dedi.

"N'DİAYE PREMİER LİG'DE OYNAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Alfred N'Diaye'nin Premier Lig takımında forma giymek istediğini söylediğini belirten Eren, "Şu anda görüşmeler devam ediyor. Transfer konuları enteresan konular. Bursaspor tek bir futbolcuya bağlı değil. N'Diaye'yi aldığımız para belli. Nasip olursa satılacak para da belli. Eleştiri yapalım da felaket tellallığı yapmayalım" diye konuştu.

"N'DİAYE'NİN YERİNİ DOLDURACAĞIZ"

N'Diaye'nin satılması durumunda yerini dolduracaklarını ifade eden Selçuk Eren, "Bursaspor'un şampiyon olduğu zaman yıldız futbolcusu yoktu. Takviyeler yapılacak. B planımız her zaman var. Şuanda N'Diaye'nin bitmiş bir durumu yok. Biz Bursaspor'un yarınlarını düşünüyoruz. Takım arasındaki dengeleri bozma lüksümüz de yok. Başka kulüpler gibi yarınlarımızı harcatmayız" şeklinde konuştu.

"BURSASPOR TARAFTARI FLAŞ TRANSFERE BAKMAZ"

Yeşil-beyazlı taraftarların maçlara ilgi göstermemesini de değerlendiren Eren, "Bütün takımlarda seyirci kaybı var. Bizim taraftarımızda doygunluk oldu. Bursaspor 2. ligdeyken 20 bin kişiyle oynuyorduk. Bursaspor taraftarı flaş transfere bakmaz. Ligin ilk yarısında 9 beraberlik aldık. İç sahada oynadığımız maçlarda 25 bin kişi ile baskılı oynasaydık 2-3 maç çevirirdik. İlk yarı bunun eksikliğini yaşadık" dedi.

Yeşil-beyazlı taraftarların çocuk taraftarlara biletlerde indirim yapılması isteğini değerlendiren Eren, "Federasyonun kuralını aşamıyoruz. Aynı tribünde iki farklı bilet uygulaması yapılamıyor. Çocuklara ayrı fiyatlı bilet uygulaması bu yüzden yapamıyoruz" şeklinde konuştu.

"BATALLA'NIN SÖZLEŞMESİNİ UZATABİLİRİZ"

Yeşil-beyazlı ekibin Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla'nın sözleşmesini uzatmayı düşünebilecekleri ifade eden Eren, "Memnun olduğumuz futbolcular ile elbette sözleşme uzatmayı düşünürüz. Batalla da bizden memnun. Bu yönde bir çalışma olabilir. Şuanda transfer sezonundayız ve her an her şey olabilir. Serdar ve Batalla'yı da kesinlikle satma gibi bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

"OZAN BURSA'YA GELECEK"

Ozan İpek için Kasımpaşa ile ödemeler konusunda anlaşma sağlanamadığını belirten Selçuk Eren, "Bize hiçbir teminat vermediler. Senet ve çek vermediler. Ozan bizim futbolcumuz. Çalışmalarına devam edecek. Transfer teklifi gelirse değerlendireceğiz. Bugün yarın Bursa'ya gelir ve çalışmalara başlar. Teknik kadro ile ilgili affedilmesi gündeme gelirse elbette affedilir. Affedilmeyecek bir şey yoktur. İnşallah tatlıya bağlanır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title