Haberler

Selçuk Bir Kez Daha Emıtt'te

26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek EMITT 2017 Fuarı’na katılacak olan Selçuk Belediyesi, bu yıl 80 ülkeden 5 bin firma ve markanın arasında yer alacak.

26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek EMITT 2017 Fuarı'na katılacak olan Selçuk Belediyesi, bu yıl 80 ülkeden 5 bin firma ve markanın arasında yer alacak.

Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı olarak bilinen EMITT 2017'ye bu yıl da kurumsal düzeyde katılacak olan Selçuk Belediyesi, UNESCO Kenti olmanın avantajını geniş katılımcı yelpazesiyle birleştirerek Türkiye'nin önemli bir turizm destinasyonu olan Selçuk'u dünyaya tanıtacak.

Selçuk'un İZKA aracılığıyla bir kez daha dünyanın en önemli turizm fuarlarından birine katılacağını ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Bu tip turizm fuarlarını dışa açılan pencere olarak nitelendirebiliriz. Kurum çalışanlarımız ve meclis üyelerimizin katılacağı EMITT 2017'ye de UNESCO etiketi ile katılarak ilçemizin sahip olduğu turizm değerlerini tüm dünyaya en etkin şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz" dedi.

26 - 29 Ocak tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında açık kalacak olan EMITT 2017 Turizm Fuarına katılan Selçuk Belediyesi, Salon 3'te D320 numaralı stantta yer alacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Doğu Akdeniz Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title