Haberler

Selçuk Ak Parti, Genel Merkezi Ziyaret Etti

AK Parti Selçuk İlçe Yönetimi ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Ankara'da partilerinin genel merkezine konuk oldu.

AK Parti Selçuk İlçe Yönetimi ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Ankara'da partilerinin genel merkezine konuk oldu. İlçe yönetimi, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen koordinasyonu ile gerçekleşen Ankara programında, TBMM ve parti genel merkezini ziyaret eden teşkilat mensupları, sonrasında Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar ile de değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantının ana konusu; Selçuk ilçesine yönelik yapılacak yatırımlar, iş ve turizme yönelik sıkıntılar oldu. Seçimlere yönelik planlamalarında konu alındığı ziyaret programında kapı kapı gezerek hükümet ve parti bünyesindeki çalışmaları vatandaşlara anlattıklarını belirten Selçukluları, bu başarılarından dolayı kutlayan Hotar, "İlçelerimizde kongreleri tamamladık. başarılı bir kongre atlatarak yeni dönemde İlçe Başkanı olan Sema Yeşilçimen başkanımızı bu başarısından dolayı kutluyorum. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımız Selçuklu hemşehrilerimize hizmet yönünde olmalı. Selçuk teşkilatımızın birbirine olan bağlılığı, çalışmalarındaki koordine ilçemize de hizmet olarak yansımakta. Bu ruhun ve inancın katlanarak artmasını temenni ediyor, bu çalışmaların meyvesini de önümüzdeki ilk yerel seçimlerde alacağımıza inanıyorum" dedi.

(ERG-

22.03.2012 22: 04: 23

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nükhet Hotar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title