Haberler

Bursa'da Sel Felaketi! Heyelan Bir Köyü Harabeye Çevirdi

Güncelleme:

Bursa'da sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketinde birçok evi su bastı, araçlar kullanılmaz hale geldi.

Bursa'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası meydana gelen heyelan ve Doğancı Köyü'nde yaşanan sel felaketinde evleri su bastı, araçlar kullanılamaz hale geldi. Ev ve ahırlardaki kısmi göçükler nedeniyle çok sayıda büyükbaş ve küçükbaş hayvan telef oldu. Evleri zarar gören bazı vatandaşlar ise geceyi dışarıda geçirdi.

HEYELAN NEDENİYLE BURSA-ORHANELİ YOLU KAPANDI

Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve hayatı olumsuz etkileyen sağanak yağış nedeniyle Orhaneli yolunda heyelan meydana geldi. Heyelan sebebi ile yol çökerken, Nilüfer Çayı taşarak su baskınına yol açtı. 7 saattir kapalı olan Bursa-Orhaneli yolunda; AFAD, Jandarma Arama Kurtarma, İtfaiye, Nilüfer Arama Kurtarma ve Karayolları Ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Bursa'da Sel Felaketi! Heyelan Bir Köyü Harabeye Çevirdi

ENKAZ ALTINDA KALAN ARAÇLAR KEPÇELERLE KALDIRILDI

Yol üzerinde enkaz altında kalan araçlar ve moloz yığınları, kepçelerle kaldırılıyor. Ekipler, enkaz altındaki araçlarda kişi ya da kişilerin olma ihtimaline karşı arama-tarama çalışmalarını sürdürüyor. Bursa-Orhaneli yolu tamamen trafiğe açıldı.

5 EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Bursa-Orhaneli yolu üzerine bulunan Doğancı Köyü heyelan ve sel felaketinden en çok etkilenen bölge oldu. Sel nedeniyle dere yatağında bulunan 5 ev kullanılamaz hale geldi. Evlerin bazı bölümlerinde göçükler oluşurken, 6 otomobil enkaz altında kalarak zarar gördü. Sel nedeniyle çok sayıda büyükbaş ve küçükbaş hayvan da telef oldu.

"EVİMİZİN BAŞIMIZA YIKILMADIĞINA DUA EDİYORUZ"

Sel nedeniyle evini su basan ve geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalan köylülerden Münir Esen, Evimizde ki tüm eşyalar kullanılamayacak hale geldi. Çok şaşkınız. Çok büyük bir doğal afet. Evimizin başımıza yıkılmadığına dua ediyoruz. Canımız kurtuldu ancak can malın yongasıdır. Canımızı kurtardık şimdi malımızın peşine düştük, otomobilim de sürüklendi. Yetkililerden yardım bekliyoruz.

Bursa'da Sel Felaketi! Heyelan Bir Köyü Harabeye Çevirdi

MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARA ERZAK DAĞITILDI

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay personeli ise sel felaketi nedeniyle köylerde mağdur olan vatandaşlara erzak dağıtımı gerçekleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Büyük Geçmiş Olsun:

akape mahvetti ülkeyi.yetiş yaa meral akşener.kurtar ülkeyi bu beceriksizlerden..amin

4
10
yanıtYanıtla
İlkay Dandanakan:

He he meral Akşener kurtaracak. Yaa siz dalgamı geçiyorsunuz. Tüm dünya da sel ve diğer doğal felaketler meydana geliyor. Siz hemen o anda hangi parti iktidarda ise ona saldırıyorsunuz. CHP gelince yağmur yağmaz o zamanda , ona bahane bulursunuz. Siz bu kadarmı kafasız bir milletsiniz be. Ne cahil insansınız be. Hemen siyaset

yanıt2
yanıt1
Ucuz kurtuldum:

Her hafta o yoldan geçiyorum o gün de geçtim. Oradaki doğayı katlettiler böyle olması normaldir.

1
1
yanıtYanıtla
uzayli:

Senelerdir akp ye oy veriyorum bizim oylar ıstanbul yok tünel yok köprü biz burada insan degil miyiz lütfen görün artık bir tünel gerekiyor biz daglilar olarak bayramlar da köyümüze gidemiyoruz sayın yetkililer

0
0
yanıtYanıtla
Ömer:

Başımıza taş yağmadığına dua etmek lazim bunlar Allahtan imtihandir

0
0
yanıtYanıtla
Akif:

Yıllardır 10 km yolu yapamadılar 4 ilçenin yolun her yıl yeni mujde ihale yarim birakilan yaptik oldu menfez dahi konulmayan yol ...3 kepce ile 20yil daha surer heralde bu yol

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title