Haberler

Seks Skandalına 100 Bin Dolar

ABD'DE İKİNCİ KEZ BEYAZ SARAY'A ÇIKMAYA HAZIRLANAN CLİNTON AİLESİNİN SIRLARI BİR BİR ORTAYA DÖKÜLÜYOR.

Bill Clinton'ın adı bugüne kadar en az 7 kadınla anıldı. Yeni çıkan bir kitaba göre bu sayı çok daha fazlaydı. Ancak Hillary 100 bin dolar ödediği özel dedektifler sayesinde bu kadınları susturdu.

ABD'de ikinci kez Beyaz Saray'a çıkmaya hazırlanan Clinton ailesinin sırları bir bir ortaya dökülüyor. Daha önce John F. Kennedy ve Prenses Diana ile ilgili kitaplar yazan Vanity Fair dergisi editörü Sally Bedell Smith, 'Politika Aşkına' isimli kitabında Bill ve Hillary Clinton'ın hayatını anlatıyor. Kitaba göre Hillary, eski ABD Başkanı Bill Clinton'un sadakatsiz olduğunu evlenmeden önce bile biliyordu. Hatta düğünleri bu yüzden iki kez ertelendi. Ama Hillary, Bill'in iktidar yolunda kendisine iyi bir eş olacağının farkındaydı. Bu yüzden ondan vazgeçmedi. Yıllar sonra Bill'in seks skandalları basına yansıdığında da üzülüp ağlamak yerine 'Bu işi halledeceğim' dedi. Smith'e göre Hillary Clinton, San Francisco'da 100 bin dolara özel dedektif tutarak seks skandalı iddialarını ortaya atan kadınlara karşı delil topladı.

Herkes korkuyordu

Sonra Bill'den isimlerini aldığı bu kadınları tek tek bulup avukatlar tarafından hazırlanan bir belge imzalattı. Buna göre kadınlar Bill Clinton ile ilgili iddialarda bulunmamayı taahhüt etti. Bill Clinton 1989 yılında seks bağımlılığıyla ilgili tedavi gördüğü halde Monica Lewinsky skandalı yaşanınca ise Hillary 'Bu kadar ahmak olduğuna inanamıyorum. Her şeyi tehlikeye atıyorsun' dedi. Hillary, Beyaz Saray'da eşbaşkan gibi davranıyor, hatta başkan yardımcısı Al Gore'u devre dışı bırakıyordu. Sarayda Bill Clinton dahil herkes Hillary'den korkuyordu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title