Haberler

Şekerbank Aliağa Şubesi Hizmete Girdi

Şekerbank Aliağa Şubesi Düzenlenen Bir Törenle Hizmete Girdi.

Şekerbank Aliağa şubesi düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Genç Cumhuriyet'in sanayi ve ticarette yükselme çabalarının bir parçası olarak şeker pancarı üreticisi ve şeker sektörünün finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 1953 yılında, Pancar Kooperatif'leri Bankası adı altında Eskişehir'de kurulan Şekerbank'ın, şekerpancarı üreticilerinin pancar kooperatiflerindeki küçük birikimlerinin birleşmesiyle oluşturulan sermaye ile çalışmaya başladığı, 1956 yılında Ankara'ya taşındığı ve Türkiye'de 250 şubesi bulunduğu 251. Şubenin Aliağa da açıldığı öğrenildi.

Şekerbank'ın, 1993 yılından itibaren özel banka statüsüyle dinamik bir yapıya kavuştuğunu belirten Aliağa Şube Müdürü M.Kürşad Şişik, "Özel banka statüsünde büyük atılımlar yaptık. Bu temel yapının bilincinde hizmet veren Şekerbank, kurucusu Pancar Kooperatifleri ortaklarının meydana getirdiği bir buçuk milyonluk kitleden aldığı güçle bugünlere ulaşarak Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olmuştur. Şekerbank 55 yıllık birikiminin ve tecrübesinin bir sonucu olarak, çağdaş ve rasyonel yönetim politikalarıyla her türlü risk ve kriz ortamında gerekli önlemleri almakta, istikrarlı büyümeyi ve kalıcı olmayı hedeflemekte; 55 yıldır müşterilerine sunduğu nitelikli hizmetin ve başarının haklı gururunu yaşamaktadır" şeklinde konuştu.

Şekerbank Aliağa Şubesi; Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Şekerbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer, Ege Bölge Müdürü Selda Curoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Fatma Türkmen, Ticari Pazarlama Müdürü Bahadır Dingil, Şekerbank İzmir Şube Müdürleri ve vatandaşların katılımı ile hizmete açıldı. Açılış Kokteylinde İzmir Hilton Oteli'nde sahne alan Erkan ve Emre mini bir konser verdi. Açılışta Şekerbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer, "Türkiye'de halka en yakın bankalardan biri biziz. Bugün Aliağa'da 251. Şubemizi hizmete açtık. Bu yıl sonuna kadar şube sayımızı 260'a çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. Şekerbank Aliağa Şubesi'nin Açılışını Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Şekerbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer ve Aliağa Şube Müdürü M. Kürşad Şişik birlikte yaptı.

(CU-YK-Y) 25.06.2008 18:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title