Haberler

Şehzadeler Belediyesi'nden Bir İlk

Şehzadeler Belediyesi, teravih namazlarını serin havada kılmak isteyen Manisalılar için Mevlevihane arkasındaki yeşil alanda yer tahsis etti.

Şehzadeler Belediyesi, teravih namazlarını serin havada kılmak isteyen Manisalılar için Mevlevihane arkasındaki yeşil alanda yer tahsis etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilk teravih namazını, Cuma akşamı vatandaşlarla birlikte bu alanda kılacaklarını söyledi.

Ramazan ayı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyen Şehzadeler Belediyesi, teravih namazıyla ilgili de bir çalışma başlattı. Şehzadeler Belediyesi organizasyonunda Mevlevihane arkasında, yaklaşık bin kişilik bir alan teravih namazı için vatandaşların hizmetine tahsis edildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Müftüsü Sinan Cihan ve İlçe Müftüsü Yusuf Arslan, düzenlemesi yapılan alanda incelemelerde bulundu. Yarın akşam gerçekleştirilecek olan ilk teravih namazını da bu alanda kılacaklarını belirten Başkan Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ramazan ayını en iyi şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık. Ramazan ayı boyunca gerek Cumhuriyet Meydanı'nda gerekse köy ve beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde çeşitli etkinliklerimiz olacak. Vatandaşlarımız iftar yemekleri, konserler, özellikle çocuklar için düzenlenen oyun alanları ile hep bir arada olup, hoşça vakit geçirecek. Temmuz ayı malum çok sıcak geçecek. Vatandaşlarımız yazın sıcak havada kapalı alanlarda teravih namazı kılmasın diye, Manisa'nın en serin yeri olan Mevlevihane bölgesinde bir çalışma yaptık. Şehzadeler Belediyesi olarak Mevlevihane'nin arkasındaki yeşil alanda, çam ağaçlarının altında bir yer tahsis ettik ve hasır döşedik. İl Müftümüz Sinan Çetin ve İlçe Müftümüz Yusuf Arslan ile alanda incelemelerde bulunduk. Müftülüğümüz tarafından bir de imam görevlendirilecek. Ramazan ayı boyunca teravih namazlarımız serin havada kılınacak. Cuma akşamı da ilk teravih namazımızı, vatandaşlarımızla birlikte orada kılacağız. Yaklaşık bin kişilik bir alan. Tüm vatandaşlarımızı, teravih namazlarını bu serin alanda kılmaya davet ediyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Yusuf Arslan Sinan Cihan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title