Haberler

Şehrin Işıkları" İnegöl'de Sergileniyor

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ‘Şehrin Işıkları’ adlı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, İnegöl Kent Müzesi’nde sergilendi.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen 'Şehrin Işıkları' adlı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, İnegöl Kent Müzesi'nde sergilendi.

Yaklaşık 40 fotoğrafın yer aldığı sergi 28 Ağustos Cuma günü akşamına kadar açık kalacak. Sergi açılışına Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Alper Taban, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, CLK Uludağ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve UEDAŞ personeli katıldı. Efe, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak geleneksel hale getirdikleri Şehrin Işıkları projesiyle ilgili bugün İnegöl'de olduklarını belirterek, "Sergimize ev sahipliğinden dolayı İnegöl Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şu ana kadar Türkiye genelinden ulaşan profesyonel ve amatör anlamda 3 bine yakın fotoğraf profesyonel bir jüri tarafından değerlendirilerek dereceler belirleniyor. Dereceye giren birbirinden güzel ilk 50 fotoğrafı şehrin değişik bölgelerinde sanatseverlerin izlenimine sunmaya çalışıyoruz. Yarışmamıza bu yıl 836 fotoğraf yarışmaya katıldı. UEDAŞ olarak, elektrik dağıtım hizmetlerinin yanı sıra sosyal projelerin içinde de yer almaya çalışıyoruz. Amacımız müşterilerimizle elektrik dağıtım hizmetinin haricinde farklı projelerle de yine bir araya gelmek. Bu vesileyle katılan herkese, sergiye ev sahipliği yapan İnegöl Belediyesi'ne tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

"YATIRIMLARI 3 KATINA ÇIKARIYORUZ"

2016 yılında yatırımlarını üç katılan çıkaracaklarını ifade eden Mesut Efe, "2016'dan itibaren 2015 yılında yapmış olduğumuz yatırımların bütçesel rakamlar çerçevesinde düşündüğümüz zaman yaklaşık 3 katına çıkarmayı planlıyoruz. Dolayısıyla şuana kadar yapılmış olan yatırımları 3 katına çıkarmak suretiyle daha fazla alanda hizmet vermeye devam ediyor olacağız. Belediye Başkanımıza da projelerimizden bahsettik" diye konuştu.

YENİ HİZMET BİNASI

UEDAŞ İnegöl İşletmesinin yerinde güzel bir hizmet binası yapacaklarını belirten Efe, "Öncelikle müşterilerimize daha sağlıklı ortamda hizmet verebilmek adına şuanda işletme binamızın bulunduğu yerde güzel yeni bir hizmet binası yapıp, orada daha iyi koşullarda hizmet vermek istiyoruz. Bunun yanında elektrik dağıtımını kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sunulabilmesi adına da önce kırsaldan başlamak suretiyle yapmış olduğumuz 2016 yılında hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Geçen ocak ayında bir afet yaşadık. Onun yansıması tabi İnegöl'de özellikle kırsal kesimlerde ve yükseklerde fazla oldu. Orada yaşanan hadiseden sonra gerekli önlemleri kendi tarafımızda almak suretiyle oralara yeni yeni projeler geliştirdik. Projeler tamamlandı, şimdi geçiş güzergahındaki kamulaştırma işlemleriyle ilgili süreç devam ediyor. Tamamladığımız anda 19 köyün etkilendiği enerji nakil hattımızı birinci planda hayata geçireceğiz. ve devamında da yeni İnegöl diye tabir edilen şuanda Belediye Başkanımızın da belediye hizmetlerini götürebilmek adına yapmış olduğu bölgelerde altyapı çalışmalarımızı bir fiil devam ettireceğiz. Bu çerçevede önümüzdeki zaman diliminde belediyeyle iletişimimizi daha sağlıklı bir şekilde sürdürmek üzere Belediye Başkanımızla bir görüşme yaptık. Mümkün olduğu kadar belediyenin yeni imar anlamında düzenleme yapmayı düşündüğü bölgeleri bizde eş zamanlı bir şekilde değerlendirmek suretiyle oradaki hizmeti binalara insanlar taşınma noktasına geldiği anda elektrik hizmetini verebilecek şekilde inşallah hazır olacağız" dedi.

HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK

İnegöl'ün çok hızlı büyüyen, gelişen ve sanayileşen bir şehir olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "İnegöl'ün bilgi hazinesi olan Kent Müzesi güzel bir sergiye daha aracılık ediyor. Bugün aslında müzelerin tatil günü ama bugün serginin açılışını yaptık. Tüm ilçe halkımızı 28 Ağustos Cuma günü akşamına kadar açık kalacak olan sergiye buradan davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yarışmada derece alan bir Bursa fotoğrafı hediye etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alinur Aktaş Türkiye Uludağ İnegöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title