Haberler

Şehrin Görüntüsünü Bozmaya Kimsenin Hakkı Yok

Güncelleme:

Seyyar Satıcılar İle Kaldırım İşgali Yapan Esnaflara Yönelik Geniş Kapsamlı Bir Operasyon Gerçekleştirdi.

Elazığ belediyesi zabıta müdürlüğü ile emniyet müdürlüğü ekipleri ilimizin görüntüsünü bozan, araç ve yaya trafiğini olumsuz etkileyen seyyar satıcılar ile kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi.

Belediye Zabıta ekiplerinin son derece kararlı bir şekilde yürüttüğü bugünkü operasyonda seyyar satıcılara geçit verilmedi.

Günlerden beri yapılan ikaz ve uyarılara kayıtsız kalan ve halkı rahatsız eden seyyar satıcıların malları toplanarak, ekipler tarafından kayıt altına alındı. Özellikle şehrin kalabalık yerlerini işgal eden bu kişilere yönelik bundan sonra ağır cezai müeyyideler uygulanacak.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ile Emniyet güçlerinin ortak düzenlediği operasyon kapalı çarşı civarı, Hastane Caddesi ile şehrin muhtelif yerlerinde yürütüldü.

Vatandaşların hakları olan kaldırımları rahatça kullanabilmeleri ve seyyar satıcıların diledikleri yerlere sergi açmamaları için operasyonlarına devam edeceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çiftçi kurallara uymayan esnafa yasal işlem ve kapatma cezası gerçekleştireceklerini belirtti. Çiftçi açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte ortaklaşa olarak seyyar satıcı ve kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik bir operasyon gerçekleştirildi. Daha önce birkaç kez resmi olarak uyardığımız esnaf ve seyyar satıcılarımıza bundan sonra asla geçit vermeyeceğiz. Güzel şehrimizin görünümünü bozmaya hiçbir kimsenin hakkı yoktur. Esnaflarımızı buradan bir kez daha bize yardımcı olmaya çağırıyoruz. Bizim amacımız ceza kesip esnafı mağdur etmek değildir. Şehrimizin görünümüne yakışmayan bu görüntüler Elazığ'a yakışmamaktadır.

Sayın Başkanımız esnafımızın mağdur olmaması için şimdiye kadar elinden geleni yapmıştır. Esnaflarımızın da bu olumsuzlukların giderilmesine yardımcı olacak çalışmaları gerçekleştireceklerine inanıyoruz. Bundan sonra kurallara ve yasalara uymayan esnaf ve seyyar satıcılarımıza idari cezaların yanı sıra kapatma cezalarının uygulanması da devam edecektir."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title