Haberler

Şehitlerimiz Anısına 14 Saat Soğuk Denizde Yaşayacak

Güncelleme:

Dünya Rekortmeni Cem Karabay, 13 saat 22 dakika ile Daniel Sammut'a ait olan "En Uzun Süre Soğuk Denizde Yaşama" Dünya Rekoru'nu kırma denemesini şehitler için gerçekleştirecek.

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Başkanlığı'nı yapan Dünya Rekortmeni Cem Karabay, Guinness Dünya Rekorları heyetinin Türkiye'de yaşanan terör olayları gerekçesiyle hakem gönderilmeyeceğini bildirmesine rağmen Beylikdüzü Belediyesi'nin ve Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü'nün desteğiyle rekor denemesini hayata geçirecek. Karabay, "13 derecelik soğuk denizde 6 metreden daha derinde kırılması imkânsız gözüyle bakılan Dünya Rekoru denememi, yurdumuzu korumak için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimize armağan edeceğim. Bu rekoru kırmak için fiziksel ve zihinsel hazırlıklarımı tamamladım. Sonuna kadar savaşıp rekoru kıracağıma olan inancım tam" dedi. En Uzun Süre Soğuk Denizde Yaşama" (Longest open saltwater SCUBA dive – cold water) Dünya Rekoru, 13 saat 22 dakika ile Malta'lı Daniel Sammut'a ait.

Karabay, Türk Milleti'nin özgür iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk Halkı'nın egemenliğini ilân ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ertesi günü 24 Nisan'da sabah saat 05.00'de, Beylikdüzü - Gürpınar Sahili'nde bulunan Sualtı Sporları Eğitim ve Sınav Merkezi'ne yakın açık denizde rekor denemesi yapacak ve deneme aynı gün saat 19:00'da sona erecek. Rekor denemesi www.cemkarabay.com web sayfasından sualtından canlı yayın ile izlenebilecek. Organizasyonun tanıtılacağı ve Eski Devlet Bakanlarından Kürşat Tüzmen, Türkiye Sualtı Sporları Federasyon Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla yapılacak Basın Toplantısı 22 Nisan Cuma Saat 14.00'da Gürpınar Sahil'de bulunan Sualtı Sporları Eğitim ve Sınav Merkezi'nde gerçekleşecek.



Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title