Haberler

Şehitler için okunan mevlid sonrasında lokma dağıtıldı

Hunat Camii'nde şehitler için okunan mevlid sonrasında lokma dağıtıldı. Mevlide şehit aileleri ile birlikte çok sayıda vatandaş da katıldı.

Hunat Camii'nde öğle namazından sonra okunan mevlidin akabinde dualar edildi. Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlid sonrasında camiden çıkanlara lokma dağıtıldı.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın "Bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Devletimizin, milletimizin birliği bütünlüğü için, bayrağımız için, ezanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi biz millet olarak hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. Vali Günaydın, "Her zaman onların hatıralarını canlı tutmak, onları kalbimizin en müstesna köşesine yerleştirdiğimizi ifade ediyoruz. Onları hiç unutmayacağız. Onları her daim hatırlamak için her türlü organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bugünde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bütün annelerimizin, kadınlarımızın gününü tebrik ediyorum. Başta şehit ailelerimiz, annelerimiz ve eşleri olmak üzere hepsine saygılarımızı sunuyoruz. Onlar bizim baş tacımızdır. Ordumuzun kararlılık ile yürüttüğü başta Bahar Kalkanı olmak üzere bütün operasyonlarda Allah askerimizin ayağına taş değdirmesin. Dualarımız onlarla birlikte. Biz bu vesile ile bu organizasyona gelen bütün hanımlara bütün annelerimize bir kez daha teşekkürlerimizi şükranlarımızı ifade ediyoruz. Biz şehit ailelerimiz için ne yaparsak bunun lafı bile olmaz. Onların yaptığı fedakarlık karşısında bizim yaptıklarımızın hiçbir önemi yok. Biz onların gönlünü bir nebze olsun hoş tutmak için, onları mutlu etmek için elimizden gelen gayreti Sayın vekilim ile sivil toplum örgütlerimiz ile emniyetimiz ile jandarmamız ile ortaya koyuyoruz. Kayseri olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek her zaman şehit ailelerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Gazilerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ise, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü. Ayrıca bugün güzel bir etkinlik var. Sayın valimizin ve eşinin organize ettiği. Şehit ailelerin ve şehit yakınlarının bir araya geldiği mevlit tilaveti yapıldı. Dualar ettik. Şehitlerimiz için, memleketimiz için dua ettik. 8 Mart'ı ben şehit ailelerine ithaf ediyorum. Rabbim onların sabrını, metanetini artırsın. Herkesin dünya kadınlar gününü kutluyorum." ifadelerine yer verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili AK Parti Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
title