Haberler

Şehitler Haftası

Çanakkale Zaferi'nin 93. Yıl Dönümü Nedeniyle, Malatya Lisesi'nde Bir Anma Programı Düzenlendi.

Çanakkale Zaferi'nin 93. yıl dönümü nedeniyle, Malatya Lisesi'nde bir anma programı düzenlendi.

Açılışa, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Örnek'in yanı sıra okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Anma programında konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Örnek, "Düşman kuvvetleri Çanakkale boğazından, Karadeniz'e geçmeyi hedeflemişlerdir. Türk milletinin basit bir yem olacağına inanıyorlardı. Ama hesaba katamadıkları bir şey vardı. Geçmişinden aldığı inanç,almış olduğu iman ve samimiyetiyle Türk milleti Çanakkale boğazında gerek Fransızlara gerekse İngilizlere tarihte hiç unutamayacakları bir ders vermişlerdir" dedi.

Çanakkale Zaferi'yle ilgili gösterimlerin ve resimlerin sunumunun da yapıldığı programda konuşan Malatya Lisesi Müdürü Yusuf Işık Güllü ise, "Milletimizin mazisinde emsali görülmemiş savaşların en dehşetlisinde, atalarımız esaret altında yaşamayalım diye toprak uğruna büyük mücadelelerin verildiği tarihi bir zaferdir" ifadesinde bulundu.

Yapılan açılış konuşmaların ardından, günün anlam ve önemine uygun şiir ve yazılar okundu. Programda daha sonra Malatya Lisesi Öğrencileri Oratoryo sunumu yaptılar.

(NA-OÇ-Y) 20.03.2008 19:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
title