Haberler

Şehitkamil Belediyesi Okulları Temizliyor

Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Tarafından Yürütülen 'Çevre Bilinci ve Biz' Projesi Kapsamında Şehitkamil İlçesindeki Okulların Temizliği Yapılıyor.

Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Çevre Bilinci ve Biz' projesi kapsamında Şehitkamil ilçesindeki okulların temizliği yapılıyor.

125. Yıl İlköğretim Okulu'nun temizlik çalışmalarına katılan Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Ergün, 2006 yılında başlattıkları Çevre Bilinci ve Biz konulu proje kapsamında özellikle amaçlarının okulları temizleyerek çocuklara çevre bilinci kazandırmak olduğunu söyledi.

Okul içinde ve dışında yapılan temizliğin dışında okulun temizlik ihtiyaçlarını da karşılamaya çalıştıklarını belirten Ergün, "Okulların iç ve dış temizliğinin dışında, okulların çöp kovası, süpürge gibi temizlik ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra temizliğini yaptığımız okula bir de Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı tarafından hazırlanan kitap seti hediye ediyoruz" dedi.

"Projede asıl amacımız çocuklarımıza çevre bilinci kazandırmaktır" diyen Ergün, özellikle anne ve babaların çevre konusunda daha titiz olmalarını istiyorum çünkü çocuklarımızı çevre temizliği konusunda eğitmemiz için anne ve babalarında da bu bilinci görmeleri gerekir" diye konuştu.

125.Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Keklik, Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma için teşekkür etti ve öğrencilerine çevre temizliği ve çevreyi koruma konularında bilgi vermeye çalıştıklarını söyledi.

(SMR-OÇ-Y) 01.05.2008 16:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title