Haberler

Şehit Yakınları ve Gazilerden Afrin'deki Askerlere Destek

Şehit yakınları ve gaziler teröristlere yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nı başlatan Türk Silahlı Kuvvetlerine destek vermek için Hatay’ın Hassa ilçesindeki askerleri ziyaret etti.

Şehit yakınları ve gaziler teröristlere yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nı başlatan Türk Silahlı Kuvvetlerine destek vermek için Hatay'ın Hassa ilçesindeki askerleri ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'deki teröristleri temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın 48'inci gününde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi organizasyonunda 43 şube ve 24 temsilcilik üyesi şehit yakınları ve gaziler askere destek için Hatay'a gitti. Hassa ilçesindeki askeri birlikleri ziyaret eden şehit yakınları ve gaziler vatan için göreve hazır oldukları mesajını verdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Derneği Adana Şube Başkanı Muhammet Çetin, yaklaşık 30 yıldır yavaş yavaş Türkiye'yi kuşatan şer güçlerinin, maşa olarak kullandıkları terör örgütleri yoluyla Türk milletini yıpratmak, zayıflatmak son darbeyle yok etmek ve tarihten silmek üzere hazırladıkları planlarını devreye soktuklarını söyledi.

Çetin "Ülkemizin tüm terör örgütleriyle son terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelesi sürecektir. Devletimiz sınırlarımızın güneyinde PKK uzantısı PYD ve YPG terör örgütlerini ortadan kaldırmak üzere Afrin'e Zeytin Dalı Operasyonunu başlatmıştır. Yedi düvel iyi işitsin biz Kürdüyle, Arabıyla, Çerkeziyle bir bütünüz. Tüm dünya bu sözümüzü bir kere daha duysun, düşmanlar ayağını denk alsın. Türk milleti bugün 80 milyon tek yürek kahraman Mehmetçikle birlikte Afrin'e yürümeye hazırdır. Bizler devletimizin yanındayız, ordumuzun yanındayız sizlere haklı mücadelemizde destek veriyoruz" dedi.

"Bizler şehit olmaya hazırız"

Çetin, ihtiyaç olması halinde vatan uğruna gözlerini kırpmadan şehit olmaya hazır olduklarını belirterek, "80 milyon insan seve seve şehadet şerbetini içmeye hazırdır. Biz askerimizle milletimizle devletimizin yanındayız. Bu konuda alınan her kararın sonuna kadar arkasındayız. Bu bir vatan mücadelesidir. Bu bir namus mücadelesidir, bu bir varoluş mücadelesidir. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Erkeğiyle, kadınıyla, çocuğuyla, yaşlısıyla, genciyle 80 milyonluk, dünyanın en büyük ordusuyuz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Hassa Afrin Politika Güncel Haberler

title