Haberler

Şehit Yakınları Ve Gaziler'den Destek Ziyareti

Mehmet Özhaseki Hakkında Kılıçdaroğlu Ve CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu Tarafından Yürütülen İftira Kampanyasına Karşı Başkan Özhaseki'ye Destek Ziyaretleri Sürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki hakkında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu tarafından yürütülen iftira kampanyasına karşı Başkan Özhaseki'ye destek ziyaretleri sürüyor.

Başkan Özhaseki'yi makamında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ile Emniyet Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ahmet Özmen Başkan Özhaseki'ye güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Başkan Özhaseki'nin her zaman kendilerine destek olduğunu ve şehit ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade ederek "Başkanımıza güvenimiz ve desteğimiz her zaman için tamdır. Son günlerde ortaya atılan iddiaları gerçekçi bulmuyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Yavuz, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit ailelerine tahsis edilen ev ve arsalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ayrıca bir de teşekkür plaketi verdi.

Bugün ayrıca, Hunat Alt Geçidi Esnafları da Başkan Özhaseki'yi makamında ziyaret ederek destek mesajı verdi.

Üzerinde "Dürüst Başkan Özhaseki, Sana Olan Güvenimizde En Ufak Bir Azalma Olmadığının Bilinmesini İsteriz" yazan çiçekle Başkan Özhaseki'yi ziyaret eden grup, atılan iftiralara inanmadıklarını söylediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

title