Haberler

Şehit Yakınına Kapkaç Şoku

Edirnekapı Şehitliği'nde, Şehit Yakını Kadının Çantasını Çalmak İsteyen Kapkaççı Suçüstü Yakalandı. Kapkaççı Genç Kız, Yine Bir Şehit Yakını Kız Tarafından Üst Aramasından Geçirildi.

Edirnekapı Şehitliği'nde, şehit yakını kadının çantasını çalmak isteyen kapkaççı suçüstü yakalandı. Vatandaşların saçlarını çekip yüzüne tükürdüğü kapkaççı genç kız, yine bir şehit yakını kız tarafından üst aramasından geçirildi.

Edirnekapı Şehitliği'nde saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, üzerinden kimlik çıkmadığı için ismi henüz belirlenemeyen kapkaççı, şehit olan yakınının mezarını ziyarete gelen bir kadını hedef seçti. Şehitlikteki sıkışık trafikte ilerlemeye çalışan 34 UR 7486 plakalı Misubishi Lancer Evoluton marka araç sürücüsü kadını gözüne kestiren iyi giyimli kapkaççı, açık bırakılan camdan koltukta bulunan çantayı kaparak kaçmaya başladı. Olayı gören özel güvenlik elemanları, vatandaşların da yardımıyla kapkaççı

kızı suçüstü yakaladı. Ellerine kelepçe takılan kapkaççı polis ekiplerine teslim edilirken, çalınan çanta sahibine teslim edildi.

Yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen diğer şehit ailelerinin de sert tepki gösterdiği kapkaç kız, bazı vatandaşlarca darp edilmek istendi. Özel güvenlik elemanlarının erkek olması nedeniyle bir şehit yakını kapkaççı kızın üst aramasını yaptı. Profesyonel bir polisi aratmayan şehit yakını genç kız, kapkaççıyı tepeden tırnağa aramadan geçirdi. Bu sırada olaya tepkili bazı vatandaşlar, kapkaççı kıza lanet edip yüzüne tükürdü. Üst araması yapılan zanlının üzerinden 1 adet çakı, bir miktar para ve

anahtarlar çıktı. Yakalanmasından itibaren sürekli cep telefonu çalan kapkaççının yalnız olmadığı anlaşılınca, diğer kapkaççının da yakalanması için çevrede arama yapıldı.

Kapkaççıyı yakalayan güvenlik görevlisi Hanefi Keskin, "Aracın camı açıktı. Çantayı aldığı gibi kaçmaya başladı. Diğer vatandaşların yardımıyla yakaladım. Üzerinde çakı ve bu malzemeler çıktı" dedi.

Kapkaççı genç kız, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınırken, kapkaç mağduru şehit yakını bayan da ifade vermek üzere Eyüp Polis Merkezi'ne gitti. Kapkaç mağdurunun, çantasını çalan kızdan şikayetçi olmadığı öğrenildi.

(AS-RA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title