Haberler

Şehit ve Gazi Çocuklarına Spor Malzemesi Yardımı

Osmaniye'de, geleceğimize sahip çıkalım SODES projesi kapsamında, şehit ve gazi çocuklarına spor malzemesi dağıtıldı.

Osmaniye'de, geleceğimize sahip çıkalım SODES projesi kapsamında, şehit ve gazi çocuklarına spor malzemesi dağıtıldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Valilik Rahime Hatun salonunda düzenlenen programda, projenin çocuklar için yararlı olacağına inandığını belirtti.

Projede, emeği geçenlere teşekkür eden Coşkun şunları kaydetti:

"Spor faaliyetlerinin yanı sıra gezilerin de çocuklarımız için oldukça yararlı olacağını düşünüyorum. Bu geziler tarih bilinci oluşması açısından çok önemli bir fırsat olacaktır. Karadeniz doğa gezisi de evlatlarımıza ülkemizin çeşitli güzelliklerini görme fırsatı sağlayacak ve bu geziler sayesinde bilgi birikimlerini artıracaklardır.

Tüm çocuklarımıza başarılar diliyor, projenin hazırlanmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum."

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun da proje hakkında bilgi verdi. Projenin şehit ve gazi çocuklarına yönelik spor, sanat, psiko-sosyal destek faaliyetleri ile gezi, konferans, tanıtım ve farkındalıkları artırma çalışmaları gibi faaliyetlerden oluştuğunu aktaran Coşkun, "Proje kapsamında çocuklarımız masa tenisi, badminton ve kick boks eğitimleri verilecektir. Hafta sonları düzenlenecek kurslarımıza çocuklarımız servisle gidip geleceklerdir. Spor kursları faaliyetlerinin bitiminden itibaren eğitim ve gezi faaliyetlerimiz gerçekleştirilecektir." dedi.

Konuşmalardan sonra şehit ve gazi çocuklarına spor malzemeleri dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Osmaniye Politika Güncel Haberler

title