Haberler

Şehit Uzman Çavuş, Doğacak Bebeğini Göremedi

Hakkari'de Dün Akşam Çıkan Çatışmada Şehit Olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Emir'in 1 Ay Sonra Doğacak Kızına 'Eylül' İsmini Vermeyi Düşündüğü Öğrenilirken, Uzman Çavuşun 8 Aylık Hamile Eşi, Eşinin Şehit Olduğu Haberini Alınca Fenalaşarak Hastaneye Kaldırıldı.

Hakkari'de dün akşam çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Emir'in 1 ay sonra doğacak kızına 'Eylül' ismini vermeyi düşündüğü öğrenilirken, uzman çavuşun 8 aylık hamile eşi, eşinin şehit olduğu haberini alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Hakkari'nin Karadağ Bölgesi'nde dün akşam çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş İzzet Emir'in (29) şehit olduğu haberi, memleketi Giresun'un Çanakçı ilçesinde büyük üzüntüye sebep oldu. İlçenin Sarayköyü'nde oturan baba Mehmet ve anne Zekiye Emir evlatlarının ardından gözyaşı dökerken, evli olan şehit uzman çavuşun eşi Özlem Emir'in 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Eşinin şehit olduğu haberini alan Özlem Emir'in fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Gaziantep'teki birliğinden bir süre önce geçici görevle Hakkari'ye gönderildiği öğrenilen 5 yıllık Uzman Çavuş İzzet Emir'in ilçenin Sarayköyü'nde pazartesi günü öğle namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Baba Mehmet Emir, oğlunun yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını ancak burada kurtarılamayarak şehit olduğunu belirterek, "Bize bu sabah haber verildi. Asla Allah'a isyan etmeyeceğiz, konuşmayacağız. Ona şehitlik nasip oldu" dedi. Anne Zekiye Emir ise 7'si kız 2'si erkek 9 çocuğundan en küçüğü olan şehit oğlu için, "O benim son beşiğimdi, ciğerim yanıyor" diyerek feryat etti.

3 yıllık evli olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş İzzet Emir'in 1 ay sonra baba olmaya hazırlandığı, doğacak olan kızına 'Eylül' ismini vermeyi düşündüğü ve beşiğini de önceden satın alarak hazırlattığı öğrenildi.

(AÇ-ÖS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title