Haberler

Şehit Tayfun Kavun'un Ailesi Bir Ay Önce Başbakan'dan Uçak Bileti İstemiş

Şehit Tayfun Kavun'un ailesi bir ay önce Başbakan'dan uçak bileti istemişKIRŞEHİR - Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Söz. Er.

Şehit Tayfun Kavun'un ailesi bir ay önce Başbakan'dan uçak bileti istemiş

KIRŞEHİR - Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Piyade Söz. Er. Tayfun Kavun'un ailesinin yaklaşık bir ay önce Hakkari'ye gidebilmek ve Tayfun Kavun'u görebilmek için Başbakan'dan uçak bileti talep ettiği ortaya çıktı.

Sabah saatlerinde bölgede yaşanan çatışma haberlerini öğrenen baba Recep Kavun, Kırşehir Askerlik Şubesi Başkanlığına giderek oğlunun durumu hakkında bilgi almak istedi ve şehadet haberini burada aldı.

Kuşdilli Mahallesinde oturan Kavun ailesinin üst komşusu Duran Aslan, "Başbakan Binali Yıldırım, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi açılışına geldiğinde aile görüşerek Tayfun Kavun'un yanına gitmek için bilet istedi. Ama Tayfun Kavun bölgede çatışma var diye ailesinin gelmesini istememiş şimdi de nasip olmadı" dedi.

Aileye oğullarının şehadet haberi, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Askerlik Şube Başkanı Harun Ağaç, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri tarafından verildi.

Acı haberi alan şehidin yakınları, bina girişinde sinir krizleri geçirdi.

Şehidin babası Recep Kavun'un inşaat işçisi olduğu, anne Ayşe Kavun'un ise belediyede temizlik biriminde görevli olarak çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kırşehir Şemdinli Hakkari Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title