Haberler

Şehit Polisin Cenazesi Baba Ocağında

Mardin’in Midyat ilçesinde şüphe üzerine durdurmak istedikleri araçtan PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Abdullah Ümit Sercan’ın (28) naaşı, Gazipaşa Alanya Havalimanı’na getirildi.

Mardin'in Midyat ilçesinde şüphe üzerine durdurmak istedikleri araçtan PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ın (28) naaşı, Gazipaşa Alanya Havalimanı'na getirildi.

Türk Hava Kuvvetleri'nin Türk Yıldızları adlı uçağı saat 15.30 sıralarında havalimanına indi. Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ve Antalya Valisi Muammer Türker, çok sayıda siyasetçi ve vatandaş şehidi havalimanında karşıladı.

Uçak pistte durduğunda polisler naaşı uçaktan indirmek üzere hareket etti. Uçağın kapağı açıldığında uçaktan ilk inen halasının kucağında 20 günlük Ali oldu. Daha sonra uçaktan inen şehidin eşi Özay Sercan'ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Havalimanında protokolün yanında yerini alan Özay Sercan, şehit eşinin naaşını görünce baygınlık geçirdi. Özay Sercan'a 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracına alınan şehit Abdullah Ümit Sercan'ın naaşı helallik alınmak üzere baba evinin bulunduğu Alanya'ya getirildi. Burada yaklaşık 1000 kişi, tekbir sesleri ve sloganlarla şehidi karşıladı.

Polis eskortu eşliğinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla eve getirilen cenaze aracında bulunan tabuta kapanıp gözyaşları döken teyze Dilek Avşar, "Oğlum seni kimler şehit etti, seni çok özledik" diye ağıtlar yaktı. Ardından cenaze aracının önünde bulunan polisin elinde bulunan Abdullah Ümit Sercan'ın fotoğrafını alarak öptü. Şehit için imam tarafından dua edilip helallik alınmasının ardından cenaze, yine tekbir sesleri arasında Emine Özmüftüoğlu Camii'ne götürülmek üzere yola çıktı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazipaşa Midyat Mardin Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title