Haberler

Şehit Polisin Babası: Şehit Kanlarıyla Alınmış Bu Topraklardan Verilecek Tek Karış Parça Yok

Şırnak'ta geçen 30 Mart'ta PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen evli ve 1 çocuk babası olan Özel Harekat polisi 28 yaşındaki Emre Beker'in imam olan babası Uğur Beker, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilere verilen yemekte konuştu.

Şırnak'ta geçen 30 Mart'ta PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında şehit düşen evli ve 1 çocuk babası olan Özel Harekat polisi 28 yaşındaki Emre Beker'in imam olan babası Uğur Beker, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilere verilen yemekte konuştu. Baba Beker, "Şehit kanlarıyla alınmış bu topraklardan verilecek tek bir karış parça yoktur" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171'inci yılı dolayısıyla Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ile gazilere yemek verildi. Çorum Valisi Ahmet Kara ve polis teşkilatının tam kadro olduğu etkinliğe, Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Özel Harekat polisi Emre Beker'in imam babası Uğur Beker de katıldı. Şehit babası Beker'e Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in gönderdiği başsağlığı mesajı takdim edildi.

Burada konuşan Vali Kara, "Çocuğunun cenazesini kendisi kıldıran ve oğlunun cenazesinde dahi metanetini, sabrını koruyan bir kardeşimiz. Huzurunda kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum. Böyle şehit babalarımız olduğu müddetçe kimseye verilecek tek çakıl taşımız dahi yoktur. Buna güveniyorum, inanıyorum" dedi.

Şehidin babası Uğur Beker ise yaptığı konuşmada, acısının çok büyük olduğunu, oğlunun şehit olmasının kendilerini gururlandırdığını söyleyerek, "Evladımızın şehadetinden bugüne kadar başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız başta olmak üzere taziyede bulunan tüm kardeşlerime, büyüklerimize teşekkür ediyorum. Elbetteki acımız büyük ama bir taraftan da şehadet mertebesine erişmesi bizi bir gurura sevk ediyor. Takdiri ilahiye inancımız var. Şükürler olsun Rabbim bizi böyle imanlı yaratmış. Gerek cenaze töreninde olsun gerekse diğer süreçte olsun geçen 21 günlük süre zarfında bize destek verenlere teşekkür ediyorum. Dostlarımız zaten biliyor ama bu memleketin mukaddesatının düşmanlarının da şunu iyi bilmesi gerekiyor ki; kesinlikle ve kesinlikle şehit kanlarıyla alınmış bu topraklardan verilecek tek bir karış parça yoktur. Eminim ki benim evladım gibi yüzlerce, binlerce evladımız şu anda orada mücadele ediyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun" diye konuştu.

- Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kara Şırnak Çorum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
title