Haberler

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da, silahının kazayla ateş alması sonucu şehit olan polis memuru Muhammet Emin Çelik, memleketi Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandı.

Görevli olduğu Ataşehir Motorize Polis Timleri Amirliğinde soyunma odasında doldurt-boşalt yaparken silahının kazayla ateş alması sonucu şehit olan polis memuru Çelik'in (21) Türk bayrağına sarılı naaşı, Şehitkamil ilçesindeki Bahattin Nakıboğlu Camisi'ne getirildi. Çelik'in naaşı meslektaşlarının omuzlarında katafalka konuldu.

Şehidin babası Mustafa Çelik, tabuta sarılarak, "Oğlum üzülme sen şehit oldun. Bak bir oğlum daha var. Onu da veririm vatan için." dedi.

Polis üniforması giyen oğlu Furkan'a sarılan baba Çelik, gözyaşı döktü.

"Kimse üzülmesin"

Şehidin annesi Nurgül Çelik de polis gömleğini giyerek geldiği törende, oğlunun tabutu başında dua etti. Kimsenin üzülmesini istemediğini dile getiren anne Çelik, "Benim oğlum şehit oldu. Şehitler ölmez. Kimse ağlamasın, kimse üzülmesin." diye konuştu.

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik'in cenaze namazını kıldırmasının ardından şehidin naaşı Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze törenine Çelik'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, ilçe mülki amirleri, ilgililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Gaziantep İstanbul Politika Güncel Haberler

title