Haberler

Şehit Polis Sekin'in Ailesine Ziyaret

İzmir Adliyesine terör örgütü tarafından yapılmak istenen saldırıyı son anda fark eden ve çatışma sırasında şehit olan kahraman polis Fethi Sekin’in Batman’da yaşayan kardeşi ve babası Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından ziyaret edildi.

İzmir Adliyesine terör örgütü tarafından yapılmak istenen saldırıyı son anda fark eden ve çatışma sırasında şehit olan kahraman polis Fethi Sekin'in Batman'da yaşayan kardeşi ve babası Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından ziyaret edildi.

Batman ASP Müdürü Ümit Çiçek, Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şubesinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Yusuf Gayretli ve Batman Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demir şehit polis memuru Fethi Sekin'in kardeşi Vedat Sekin ve babası Mehmet Zeki Sekin'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan ASP Müdürü Ümit Çiçek, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canını feda eden şehitlerimizin hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Baba Mehmet Zeki Sekin ise şehit oğlu Fethi Sekin için yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Zeki Batman İzmir Politika Güncel Haberler

title