Haberler

Şehit Polis Fethi Sekin'in Cenazesi, Memleketi Elazığ'da

İZMİR'de Adliye Sarayı'na dün PKK'lı teröristlerin bombalı araçla saldırısında şehit olan kahraman polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi, memleketi Elazığ'a getirildi.

İZMİR'de Adliye Sarayı'na dün PKK'lı teröristlerin bombalı araçla saldırısında şehit olan kahraman polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi, memleketi Elazığ'a getirildi.

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in cenazesi, uçakla memleketi Elazığ'a getirildi. Askeri uçak ile Elazığ'a getirilen şehidin cenazesi, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8'inci Kolordu Komutanı Korgenerel Yılmaz Uyar, Emniyet Müdürü Doğan Cangül, İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek, şehidin yakınları ve çok sayıda kişi tarafından karşıladı. Şehit polis memuru Sekin'in cenazesi daha sonra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Evli ve 3 çocuk babası şehit polis memuru Fethi Sekin'in, ayrıca 7 kardeşten biri olduğu öğrenildi. Şehit polis Fethi Sekin'in cenazesi yarın öğlen namazı ve ardından kılınacak cenaze namazından sonra Baskil İlçesi'ne bağlı Doğancık Köyü'nde toprağa verilecek. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title