Haberler

Şehit Onbaşı Toprağa Verildi

Osmaniye'de Şehit Olan Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Baltacı, Memleketi Malatya'da Düzenlenen Törenle Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Osmaniye'de şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Baltacı, memleketi Malatya'da düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrasında buradaki şehitlikte toprağa verilen Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Baltacı'nın cenaze töreninde gözyaşları adeta sel olup aktı. Cenaze törenine Malatya Vali Vekili Bayram Öz, Belediye Başkan Vekili Recai Yüksel, 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Aleaddin Örsal, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Şehit Aileleri Derneği Başkanı

Duran Şahin, askeri ve mülki erkan ile Baltacı ailesi ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan 2. Ordu Komutanlığı'nda görevli Binbaşı Osman Nuri Yıldırım, "Vatani görevini yaparken şehit olan askerimize kurşun sıkan hain eller şunu iyi bilmelidir ki; Türk milleti tarih boyunca nice Mehmetler ve Mustafalar yetiştirmiştir. Bir karış vatan toprağı için binlerce Mustafalar şehit veren bu vatan, topraklarına kanını akıtmış vatan evlatlarına hiçbir zaman vefasızlık etmemiştir, etmeyecektir. Bu vatanın bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, bunun en büyük

güvencesidir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken, eli kanlı örgütün başarılı olma şansı yoktur. Çünkü bu millet hiçbir zaman hainlere geçit vermemiştir" dedi.

Müftü Bekir Gerek'in cenaze namazını kıldırmasının ardından şehidin naaşı bando eşliğinde şehitliğe götürülerek toprağa verildi. Cenaze töreninde şehidin bir yakını, şehit askerin fotoğrafını kaldırarak, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye bağırdı.

(NA-OÇ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title