Haberler

Şehit Mehmet Gönenç Lisesi 177 Mezun Verdi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Şehit Mehmet Gönenç (ŞMG) lisesinde, eğitim ve öğretim faaliyetlerini tamamlayan 177 öğrenci mezun oldu.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Şehit Mehmet Gönenç (ŞMG) lisesinde, eğitim ve öğretim faaliyetlerini tamamlayan 177 öğrenci mezun oldu.

Bandırma'da uzun yıllardan bu yana çevre ilçelerden de öğrencilerin eğitim ve öğretim gördüğü ŞMG lisesi mezuniyet törenine Kaymakam Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel,İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Çılman, Milli eğitim Müdürü Şakir Demirhan'ın yanı sıra öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Muzaffer Çiçek, velilerden emanet olarak aldıkları öğrencileri kendinden daha emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili ve görgülü bireyler olarak teslim ettiklerini belirterek, "Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Mezun ettiğimiz öğrencilerimiz bizlerin bu beklentilerini ve güvenlerini boşa çıkarmayacaklardır" dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ise, Bandırma'nın köklü okullarından olan ŞMG lisesinin bölgeye hizmet eden bir okul olduğuna işaret ederek, "ŞMG lisesi demek Bandırma demektir. Bu okulumuz uzun yıllar tek lise olarak bölgeye önemli hizmetler sunmuş, bu kurumda yetişen öğrenciler öncelikle bu ülkeye ve dünyaya hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir. Mezun olan öğrencileri ileride iyi yerlerde görerek bu haklı gururu paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Bandırma Kaymakamı Ali Mantı da, mezun olan öğrencilerin en iyi şekilde eğitim ve öğretime devam edeceklerine olan inancını dile getirdi.

Törende dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken katılan misafirlere geleneksel hale gelen lokma ve helva ikramı yapıldı. Tören halk oyunu gösterileri sonrasında mezun öğrencilerin kep atması ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gönenç Ali Mantı Balıkesir Bandırma Yerel Haberler

title