Haberler

Şehit İşçi Osmaniye'de Toprağa Verildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen işçi Osman Soylu'nun cenazesi, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Adana Havalimanı'na dün akşam saatlerinde uçakla getirilen Soylu'nun naaşı, cenaze aracıyla alınarak Osmaniye'nin Bahçe ilçesine getirilerek Bahçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sabah saatlerinde yakınları tarafından alınan Soylu'nun cenazesi, ilk olarak babaevine götürülerek helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı Ağcabey Camii'ne getirildi.

Osmaniye Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından burada cenaze namazı kıldırılırken törene katılan şehidin annesi Şükran, babası Salih ve eşi Serpil Soylu güçlükle ayakta durdu. Şehidin eşi Serpil ve annesi Şükran Soylu, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit Osman Soylu'nun cenazesi, Yeşilyurt Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Tekeli Taburu'na bağlı 2867 rakımlı tepeye sınırın Irak tarafından bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda, modüler üs bölgesi çalışmasında görevli bir işçi ile bölge emniyetinden sorumlu bir asker şehit olmuş, 2 askeri personel yaralanmıştı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Şemdinli Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title