Haberler

Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi Kağıthane'de Açıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kağıthane Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kağıthane Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Böylelikle Kağıthane'de yapımına devam edilen 34 projeden 1 tanesi daha hayata geçirilmiş oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kağıthane Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi'nin açılışı Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışla birlikte Kağıthane'de yapımına devam edilen 34 projeden 1 tanesi daha hayata geçirilmiş oldu. Sosyal Hizmet Merkezi'nde çocuklar, engelliler, yaşlı, şehit yakınları ve gaziler birimi, 110 kişilik konferans salonu, aile sağlığı merkezi ve verem savaş dispanseri yer alıyor. Hizmete açılan Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi'nin iç bahçesi 40 metrekare, teras bahçesi 450 metrekare ve toplam inşaat alanının 2 bin metrekareden oluşuyor.

"34 farklı çalışmanın açılışını 3 ay içerisinde tamamlayacağız"

Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "34 farklı çalışmanın açılışını 3 ay içerisinde tamamlayacağız. Burada da çok anlamlı ve Kağıthane'de yardıma muhtaç komşularımıza hizmet veren bir birimimizi açtık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı burada çok güzel bir hizmet veriyor. Bakanımıza ve il müdürümüze teşekkür ediyorum. Özellikle en çok yanında olmamız gereken gruplarla burada birlikte oluyoruz. Çok faydalı ve hayırlı bir çalışma. Hayırlı olsun" dedi.

Açılışta bulunan Şehit Hasan Koçer'in babası Hamza Koçer, "Yalnız benim oğlum için değil, tüm şehitler için yapılması lazım. Sadece oğlum için söylemiyorum. Çanakkale'den bu zamana kadar şehit olmuş isimler bir yere verilip hatırlanması lazım. Benim oğlumun ismi bu merkeze verildi, kendi sokağıma oğlumun ismini veremedim, kısmet burasıymış. Biz, yaşantımızı bizden önceki şehitlerimize borçluyuz. Onlar olmasaydı bizim isimlerimiz, yabancı isimler olacaktı. Ne mutlu bize ki biz şehit evladıyız. Ne mutlu bana ki ben şehit babasıyım" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Koçer Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title