Haberler

Şehit Eşinden Sitem

Şırnak Namaz Dağı'nda Mayına Basarak Şehit Olan Piyade Uzman Çavuş Tahsin Yıldırım, Memleketi Kars'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Şırnak Namaz Dağı'nda mayına basarak şehit olan Piyade Uzman Çavuş Tahsin Yıldırım, memleketi Kars'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Fethiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde 2 kız çocuğunu bağrına basan şehit eşi Zeynep Yıldırım, "Terör bitmedikçe 'Vatan Sağolsun' demem" dedi.

Cenaze törenine, Vali Mehmet Ufuk Erden, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şeref Oğuş, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, daire müdürleri, askeri ve mülki yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazının ardından İl Müftüsü İlyas Seren, cenaze namazını kıldırdı. Bu sırada şehit uzman çavuşun 3 yaşındaki kızı Melisa, katılanların yakalarına takılan babasının yere düşen fotokopi fotoğraflarını topladı. Şehidin 10 yaşındaki kızı Merve de "Niye kıydınız babama. Bizi artık bayrama kim götürecek. Elinize bir şey geçti mi?" diyerek ağladı. Merve zaman zaman annesini de teselli etti. Şehit eşi Zeynep Yıldırım da "Terör bitmeden vatan sağolsun demeyeceğim. Önce terör bitsin sonra vatan sağolsun

diyeceğim. Bu küçücük mutluğu çok gördüler bize. Ne istediler bizden. İki tane çocuğumuz var bizim" diye konuştu.

Şehit eşi Zeynep Yıldırım ve çocuklarının tabuta sarılarak ağlamaları ise yürekleri dağladı.

Namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan şehit Tahsin Yıldırım'ın cenazesi, Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi. Cenazenin şehitliğe taşındığı sırada şehit kızı Merve babasının fotoğrafını taşıyan mehmetçiğin önünde yürüdü. Cenazenin şehitliğe götürülüşü sırasında balkonlardan ve evlerinin önünde bulunanlar şehide saygı duruşunda bulundu, gözyaşı döktüler. Bazı vatandaşlar terör örgütü aleyhine slogan attı.

Cenazenin Garnizon Şehitliğine getirilmesi sırasında da duygulu anlar yaşandı.

(BA-İRT-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title