Haberler

Şehit Eren'in Adı, Kütüphanede Yaşatılacak

TRABZON'un Maçka ilçesindeki PKK'lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül adına, Çanakkale'nin Biga ilçesinde kütüphane açıldı.

TRABZON'un Maçka ilçesindeki PKK'lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül adına, Çanakkale'nin Biga ilçesinde kütüphane açıldı.

Biga'da Balıklıçeşme Ortaokulu'nda düzenlenen kütüphanenin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Okul Müdürü Turgut Pulat, Eren Bülbül'ün ağabeyleri Arif ve Erdoğan Bülbül, Balıklıçeşme Köyü Muhtarı Erol Aydoğan, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Turgut Pulat, 2002 yılında Trabzon'da dünyaya gelen 15 yaşındaki lise öğrencisi Eren Bülbül'ün, geçen 11 Ağustos'ta Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip girdikleri evi gösterdiği sırada PKK'lılar tarafından şehit edildiğini hatırlattı. Müdür Pulat, "Onun adı okulumuzda yaşatılacak. Bu amaçla okulumuzda bir kütüphane oluşturulması için mobilyalarımızı yaptıran mobilya firmasına, kitap bağışı kampanyası yaparak aralarında topladıkları kitapları kütüphanemize bağışlayan Ultra Aslan öğrenci topluluğuna çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kardeşinin isminin bir kütüphaneye verilmesinin kendileri için gurur verici bir olay olduğunu belirten Eren Bülbül'ün ağabeyi Arif Bülbül, "Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kimin ne katkısı varsa herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kütüphane törenle açıldı. Davetliler daha sonra kütüphaneyi gezdi.

- Biga

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Maçka Biga PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title