Haberler

Şehit Er Ramazan Demirci Toprağa Verildi

Bingöl'de, Baraj İnşaatını Koruma Görevine Giderken Teröristlerin Saldırısı Sonucu Şehit Olan Jandarma Komando Er Ramazan Demirci'nin Cenazesi, Kütahya'nın Gediz İlçesine Bağlı Erdoğmuş Beldesinde Toprağa Verildi.

Bingöl'de, baraj inşaatını koruma görevine giderken teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Ramazan Demirci'nin cenazesi, Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Erdoğmuş beldesinde toprağa verildi.

Şehidin cenazesi, askeri uçakla Kütahya Hava Er Eğitim Tugayına, daha sonra kara yoluyla Gediz'in Erdoğmuş beldesine getirildi.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Kütahya Garnizon ve Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak, şehidin annesi Halime ile babası Adem Demirci'ye taziyede bulundu.

Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Tufan, törende yaptığı konuşmada, vatanın bütünlüğü uğruna hayatını feda ederek en yüksek mertebeye ulaşan Demirci'yi, son yolculuğuna uğurlamak üzere toplanıldığını söyledi.

Cenaze namazı öncesinde oğlunun tabutuna sarılırken fenalaşan anne Halime Demirci, askerler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Kütahya Müftüsü Mustafa Üskülüplü'nün kıldırdığı cenaze namazı ardından şehit erin cenazesi, belde mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

title