Haberler

Şehit Er Onur Karakuş'un Evine Ateş Düştü

Şırnak Beytüşşebap ilçesinde dün PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 6 aylık asker Jandarma Komando Er Onur Karakuş'un İstanbul Habipler'deki evine ateş düştü.

Şırnak Beytüşşebap ilçesinde dün PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 6 aylık asker Jandarma Komando Er Onur Karakuş'un İstanbul Habipler'deki evine ateş düştü. Şehidin evine dev Türk bayrağı asan 3 ağabeyi ve yakınları terörü lanetledi.

GİDERKEN, ŞEHİT OLACAĞINI SÖYLEMİŞ

Beytüşebap'ta dün şehit düşen Ordulu Onur Karakuş'un yakınları ve sevenleri Habipler Yayla Mahallesi'ndeki evinde toplandı. Karakuş'un oturduğu binaya dev bir Türk bayrağı asıldı. Karakuş'un ağabeyi Gökhan Karakuş, ölüm haberini sabah erken saatte aldıklarını belirterek, "Bizim İstanbul'da iki evimiz var. Annem babam ve Onur, Kağıthane'deki evde kalıyordu. Onur bir tekstil atölyesinde çalışıyordu. Diğer 3 kardeş de Habipler'de kalıyoruz. Sabah saat 04. 00-05. 00 arasında Jandarma geldi ve acı haberi verdiler. Acımız büyük ama ne diyelim Allah rahmet eylesin. İftardan sonra saldırı olmuş. Olayla ilgili daha fazla bir bilgimiz yok. Buradan giderken de söylüyordu şehit olacağını. Allah mekanını cennet etsin" diye konuştu. Diğer ağabeyi Hamit Karakuş da şehit ağabeyi olduğu için gurur duyduğunu söyledi.

Bu arada şehidin babası Veysel Karakuş'un memleketi Ordu'da olduğu, İstanbul'a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Anne Havva Karakuş ise, oğlunun şehit haberini aldıktan sonra fenalaştığı için gazetecilerin görüntü almasına izin verilmedi.

Şehit Onur Karakuş'un cenazesi yarın Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek. - İstanbul / Fatih

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title