Haberler

Şehit Emniyet Müdürü'nün Evinde Yas

Ankara'da, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grubun darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olan 3'üncü sınıf Emniyet Müdürü 51 yaşındaki Fikret Metin Öztürk'ün Rize'nin Kalkandere İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.

Yukarı Tatlısu Mahallesi'ndeki şehit polisin baba evine gelen Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, baba Bayram, anne Hanume ve ağabey Şaban Öztürk'e acı haberi verdi. Anne Hanume Öztürk gözyaşlarını boğuldu, baba da yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Emniyet Müdürü Fikret Metin Öztürk'ün Çorum'da hemşire olarak görev yapan eşi Hatice Öztürk ile 13 yaşındaki kızı Elif Ülkü ve 3 yaşındaki oğlu Ahmet Oğuz'un Ankara'da bulunduğu öğrenildi.

Ağabeyinin Doğu Anadolu Bölgesi'nde uzun süre görev yaptığını anlatan Şaban Öztürk, "Oralarda bir şey olmadı, ama bir gecede gitti. Allah sebep olanları bildiği gibi yapsın. Kardeşim, 'Devletin en ufak bir zararını istemem. Babam da olsa karşısında olurdum' derdi. Allah rahmet eylesin" dedi.

Şehit polisin baba evine Türk bayrakları asıldı.

- Kalkandere

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Öztürk Kalkandere Güncel Haberler

title